Lifestyle|22.12.2022 11:50

Ρένα Κουμιώτη: Επέστρεψε στο γηροκομείο Αθηνών μετά την εξαφάνισή της

Newsroom

Πριν από μερικές ημέρες, η Ρένα Κουμιώτη είχε φύγει από το Γηροκομείο Αθηνών προς άγνωστη κατεύθυνση, συνοδευόμενη από φιλικό της πρόσωπο. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ωστόσο, η σπουδαία ερμηνεύτρια επέστρεψε.

Η ίδια αποφάσισε να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών προκειμένου να έχει μια συντροφιά, αλλά και την απαραίτητη φροντίδα. Εκεί βρισκόταν από τις 15 Νοεμβρίου, ωστόσο, έναν μήνα μετά της έλειψε το σπίτι της. Έτσι, συνοδευόμενη από φιλικό της πρόσωπο, επιβιβάστηκε σ' ένα αυτοκίνητο και αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, την περασμένη Δευτέρα, ζήτησε από το γηροκομείο να τη δεχτεί πίσω όπως κι έγινε, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό τι μεσολάβησε μέχρι να πάρει αυτή την απόφαση.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούλιο και ενώ η ίδια αντιμετώπιζε δικά της σοβαρά προβλήματα υγείας, σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο πρωτότοκος γιος της, Γιάννης, πέθανε από ανακοπή καρδιάς. H τραγουδίστρια δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία του, που έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν της επιτρέπουν συγκινήσεις. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΗΣΕΙΣ

τραγουδίστριαειδήσεις τώραγηροκομείο Αθηνών