Lifestyle|26.12.2022 12:17

Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή και Χρήστος Μάστορας σε σπάνια μουσική συνάντηση - Ξεσήκωσαν του θαμώνες του κέντρου το βράδυ των Χριστουγέννων

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
NDP photo
NDP photo
NDP photo
NDP photo
NDP photo
NDP photo
NDP photo
NDP photo

Το βράδυ των Χριστουγέννων της η Άννα Βίσση βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με την Δέσποινα Βανδή, χαρίζοντας στους θαμώνες μοναδικές στιγμές.

Η Άννα Βίσση ήταν μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, τον CEO της PANIK Γιώργο Αρσενάκο και φιλικά τους πρόσωπα. Ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή προσκάλεσαν την Άννα Βίσση στη σκηνή και το κατάμεστο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης έζησε μία πρωτοφανή μουσική συνύπαρξη, αποθεώνοντάς τους.

H Άννα Βίσση ευχήθηκε χρόνια πολλά στον κόσμο αλλά και στον Χρήστο Μάστορα για την ονομαστική του γιορτή, ερμήνευσε την τελευταία της επιτυχία «Αίμα» ενώ στη συνέχεια τραγούδησε μαζί του το τραγούδι «Αντίστροφη Μέτρηση» και με την Δέσποινα Βανδή το τραγούδι «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη». Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους παρασύροντας τους 2000 παρευρισκόμενους με την «Αγάπη Υπερβολική» ενώ η Άννα κράτησε για το τέλος μία μοναδική ερμηνεία του «Δώδεκα».

Η Δέσποινα Βανδή πριν από κάποιο καιρό και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε για τη σχέση της με την Άννα Βίσση: «Την έχω λατρέψει, αισθάνομαι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Αν κάτσουμε μαζί, δεν μπαίνει μέσα η γλώσσα από όσα λέμε. Κάποια στιγμή θα γίνει και η μουσική συνάντηση».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ