Lifestyle|27.02.2019 01:29

MasterChef 3: Αποχώρησε ο Κρητικός Γιώργος Ορφανός (vids)

Newsroom

Κάποιοι κατάλαβαν λάθος, άλλοι άφησαν αχαλίνωτη τη φαντασία τους, χάνοντας κάπως το πιάτο τους στο Τεστ Δημιουργικότητας και άλλοι υπερεκτίμησαν για άλλη μια φορά τις ικανότητές τους.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (26/2), οι παίχτες που έδωσαν μάχη για να παραμείνουν στο ριάλιτι μαγειρικής ήταν ο Χαράλαμπος Κωτσώνης, η Ασημίνα Ουστάλλι και ο Γιώργος Ορφανός.

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν πιστά ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς ήταν γλυκό. Μια βάση τάρτας, τζελ μάνγκο, γκανάζ λευκής σοκολάτας, κουλί καρύδα, τσίλι, κόλλιανδρο και καραμελωμένα φουντούκια.

Η Ασημίνα ήταν η πρώτη που επέστρεψε στο σπίτι του «MasterChef». Η «μάχη» παραμονής κρίθηκε ανάμεσα στον Χαράλαμπο και τον Γιώργο.  Η αποχώρηση του Γιώργου βύθισε σε ιδιαίτερη θλίψη το σπίτι. 

Πιο συγκεκριμένα, όταν οι διαγωνιζόμενοι του παιχνιδιού γύρισαν στο σπίτι, διάβασαν το γράμμα που τους είχε αφήσει ο Κρητικός παίκτης. 

Τότε η Άλκηστις δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της… Άλλωστε λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει ότι ο μόνος που εκτιμά από τα παιδιά μέσα στο σπίτι είναι ο Γιώργος και ότι όλους τους άλλους τους έχει γραμμένους.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

MasterChefΓιώργος ΟρφανόςMasterChef 2019