Lifestyle|04.01.2023 07:32

Jeremy Renner: Η πρώτη φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού μετά το τρομακτικό ατύχημα – Το μήνυμα προς τους θαυμαστές

Newsroom

Σοβαρά τραυματισμένος συνεχίζει να νοσηλεύεται ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά.

«Στέλνω αγάπη σε όλους σας»

Παρόλα αυτά, από το κρεβάτι του νοσοκομείου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα. «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας», έγραψε. Το μήνυμα συνοδεύτηκε από μια σέλφι που τραβήχτηκε στο κρεβάτι του στην εντατική, όπου νοσηλεύεται.

Ο εκπρόσωπός του δήλωσε ότι αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση για τα σοβαρά του τραύματα που προκλήθηκαν από το εκχιονιστικό την ώρα που καθάριζε το χιόνι στην ιδιοκτησία του στη Νεβάδα των ΗΠΑ.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός ηθοποιός υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις, αφού τον παρέσυρε το εκχιονιστικό που χρησιμοποιούσε για να απομακρύνει το χιόνι από τον δρόμο του στο ράντσο του στην Νεβάδα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

O Ρένερ έχει ράντσο στη λίμνη Τάχο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα. Τον Δεκέμβριο μοιράστηκε στο Twitter μια φωτογραφία με το χιονισμένο τοπίο στην περιοχή, γράφοντας στο Twitter. «Η χιονόπτωση στη λίμνη Tάχο δεν είναι αστείο», ενώ δημοσίευσε την προσπάθεια του να καθαρίσει τις χιονισμένες πλαγιές με την βοήθεια ενός εκχιονιστικού, στο Instagram.

Ο Ρένερ πρωταγωνιστεί στη σειρά «Mayor of Kingstown» της οποίας η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου, ενώ έγινε αγαπητός στο ευρύτερο κοινό μέσα από τον ρόλο του Hawkeye στους Avengers.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εκχιονιστικόAvengersΝεβάδαειδήσεις τώραηθοποιόςατύχημα