Lifestyle|05.01.2023 19:10

Τζέρεμι Ρένερ: «Μια "όχι και τόσο τέλεια" μέρα στη ΜΕΘ, μετατράπηκε σε καταπληκτική για σπα» - Το βίντεο του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο

Newsroom

Ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων μέσα από το νοσοκομείο ανέβασε στον λογαριασμό του twitter o Τζέρεμι Ρένερ ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς καθάριζε το χιόνι από το ράντσο του στη Νεβάδα.

Στο βίντεο η αδελφή του εμφανίζεται να του κάνει μασάζ στο κεφάλι, λέγοντας αστειευόμενη «είσαι τόσο σέξι». Ο 51χρονος ηθοποιός αναφέρει ότι είναι το πρώτο του μπάνιο εδώ και μια εβδομάδα και χάνει τα λόγια του.

Το πρόσωπο του Ρένερ, όπως φαίνεται στο βίντεο, παραμένει πρησμένο, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. «Μια "όχι και τόσο τέλεια" μέρα στη ΜΕΘ, μετατράπηκε σε καταπληκτική μέρα σπα με την αδελφή μου και τη μαμά μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό του στο twitter. 

Πώς συνέβη το ατύχημα 

Την ίδια ώρα περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο για το πώς έγινε το ατύχημα. Ο σερίφης Darin Balaam, περιέγραψε το περιστατικό, αναφέροντας πως ο ηθοποιός παρασύρθηκε από το εκχιονιστικό του όχημα, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει λίγο νωρίτερα για να ξεκολλήσει το προσωπικό του αυτοκίνητο που είχε κολλήσει στα χιόνια.

«Με βάση την έρευνά μας, το προσωπικό όχημα του  Τζέρεμι Ρένερ, το οποίο οδηγούσε ένα μέλος της οικογένειας, είχε κολλήσει στα χιόνια κοντά στο σπίτι του. Σε μια προσπάθεια να μετακινήσει το όχημα έφερε το PistenBully του - ένα εξαιρετικά μεγάλο μηχάνημα εκχιονισμού που ζυγίζει τουλάχιστον 6.5 τόνους. Αφού ρυμούλκησε επιτυχώς το προσωπικό του όχημα βγήκε από το PistenBully του για να μιλήσει στο μέλος της οικογένειάς του.

Στο σημείο αυτό το PistenBully άρχισε να κυλάει. Στην προσπάθεια του να το σταματήσει, ο κος  Ρένερ επιχείρησε να επιστρέψει στη θέση του οδηγού τότε παρασύθηκε από το PistenBully». 

Ο σερίφης διευκρίνισε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, αλλά πως, πράγματι, πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑχιονοθύελλατραυματισμόςηθοποιόςειδήσεις τώρα