Amy Winehouse: Η Marisa Abela θα υποδυθεί την τραγουδίστρια στην βιογραφική ταινία «Back to Black»
NewsroomΤο φως της δημοσιότητας είδε η πρώτη φωτογραφία της Μαρίσα Αμπέλα (Marisa Abela) ως Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Back to Black».
Η φωτογραφία έκανε το ντεμπούτο της καθώς το Studiocanal ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις Focus Features και Monumental Pictures στο μουσικό δράμα. Η Σαμ Τέιλορ-Γουντ, που έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «50 Shades of Grey» και «Nowhere Boy», σκηνοθετεί και τη βιογραφική ταινία της Γουάινχαουζ.
Σύμφωνα με τα στούντιο, το «Back to Black» θα παρακολουθεί την τραγουδίστρια στα χρόνια «που ζούσε στο Λονδίνο τον πρώτο καιρό της καριέρας της και στο έντονο ταξίδι της προς τη φήμη». Η παραγωγή της ταινίας ξεκινά στις 16 Ιανουαρίου στο Λονδίνο.
Το Variety είχε αναφέρει το καλοκαίρι ότι επικρατέστερη για τον ρόλο της Γουάινχαουζ είναι η Αμπέλα. Το «Back to Black» γράφτηκε από τον Ματ Γκρίνχαλγκ.
- Η Ουκρανία σφυροκοπείται ανελέητα, δεκάδες σκοτώνονται και ο Πούτιν λέει πως «όλα πάνε βάσει σχεδίου» - Αποκαρδιωτικές εικόνες
- Στην κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και ο Αντώνης Σαμαράς - Ποιοι «γαλάζιοι» θα πάνε στη Μητρόπολη
- «Να απαντήσουν Μητσοτάκης και "σαχλαμάρας" Παναγιωτόπουλος για την παρακολούθηση Φλώρου», ζητά η Τσαπανίδου
- Στοιχεία σοκ της Eurostat: Τρίτο χαμηλότερο στην ΕΕ το μέσο διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων
- Επιστήμονες προειδοποιούν: Δυνητικά θανατηφόρα πάθηση «απειλεί» κολυμβητές - Μπορεί να «πνίξει εκ των έσω»
- «Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
- Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
- Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
- Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη