My Greece στο Open με Δέσποινα Βανδή: Πρεμιέρα στα όμορφα Ιωάννινα (vid)
NewsroomΤην Κυριακή στις 3 Μαρτίου στις 20.00 ξεκινά το συναρπαστικό ταξίδι μας στην Ελλάδα με τη Δέσποινα Βανδή. Πρώτος σταθμός τα Ιωάννινα με μια στάση στο Μέτσοβο.
Συνοδοιπόρος της Δέσποινας στη νέα εκπομπή του Open TV «My Greece», ο chef Βαγγέλης Δρίσκας. Μαζί θα συναντήσουν ανθρώπους του τόπου, θα μιλήσουν για την ιστορία του, θα δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις της περιοχής των Ιωαννίνων, θα βρεθούν στο δρόμο του τσίπουρου και θα καταλήξουν στις πηγές του Λούρου. Θα επισκεφτούν το νησί της Παμβώτιδας που ξεχωρίζει όχι μόνο για την ιστορία του, αλλά και γιατί είναι το μοναδικό νησί σε λίμνη που κατοικείται σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Το ταξίδι ξεκινά. Ένα ταξίδι που έχει σκοπό να γνωρίσουμε καλύτερα μοναδικά μέρη της χώρας μας μέσα από τα μάτια της Δέσποινας. Ένα ταξίδι που αναδεικνύει την ομορφιά της Ελλάδας, τους ανθρώπους, την ιστορία, την παράδοση, αλλά και τις γεύσεις της. My Greece.
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους