Lifestyle|28.02.2019 16:51

Η Lady Gaga απαντά αν έχει σχέση με τον Μπράντλεϊ Κούπερ (vid)

Newsroom

Στον απόηχο του σάλου που δημιουργήθηκε μετά από την εμφάνιση της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ στην απονομή των φετινών βραβείων Όσκαρ, η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να ξεκαθαρίζει την κατάσταση, απαντώντας σε αναρίθμητα δημοσιεύματα και σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η Lady Gaga βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, ο οποίος τη ρώτησε για τη σχέση της με τον ηθοποιό και τις διαστάσεις που έχει πάρει η κοινή τους εμφάνιση στα Όσκαρ για την ερμηνεία του τραγουδιού «Shallow» από την ταινία «A Star Is Born». 

«Πρώτα απ' όλα, τα social media είναι, ειλικρινά, η τουαλέτα του ίντερνετ κι αυτό που έχουν κάνει στην ποπ κουλτούρα είναι απαράδεκτο. Κι αν ο κόσμος είδε μεταξύ μας έναν έρωτα, τι νομίζετε, αυτό είναι που θέλαμε να δείτε. Αυτό είναι ένα ερωτικό τραγούδι και η ταινία περιγράφει έναν έρωτα», ανέφερε η ίδια. 

Και συνέχισε: «Το Shallow είναι ένα ερωτικό τραγούδι. Η ταινία μιλά για μια ιστορία αγάπης. Εργαστήκαμε τόσο σκληρά, κάναμε πρόβες όλη την εβδομάδα γι’αυτή την ερμηνεία. Ο Μπράντλεϊ είχε άγχος για το live επειδή δεν το έχει ξανακάνει, ενώ εγώ έχω κάνει ένα εκατομμύριο συναυλίες, αλλά σκηνοθέτησε την ταινία και προφανώς και τις μουσικές στιγμές της ταινίας και το Shallow συγκεκριμένα. Οπότε ήξερα ότι έχει όραμα για το πώς πρέπει να παρουσιαστεί η σκηνή και μου μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ήθελε να το ερμηνεύσουμε», συμπλήρωσε.

Όσο για τη χημεία με τον Κούπερ στη σκηνή, η Gaga δήλωσε: «Από την πλευρά της ερμηνείας, ήταν τόσο σημαντικό και για τους δυο μας το γεγονός ότι ήμασταν ενωμένοι συνέχεια. Κοιτάξτε, είχα τα χέρια μου τυλιγμένα στον Τόνι Μπένετ για τρια χρόνια, στην παγκόσμια περιοδεία μας. Όταν τραγουδάς ερωτικά τραγούδια, αυτό θέλεις να αισθανθεί και ο κόσμος».

.Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

σχέσηΜπράντλεϊ ΚούπερLady Gaga