Lifestyle|23.01.2023 12:08

Beyonce: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ντουμπάι μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας και η αστρονομική αμοιβή

Newsroom

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) επέστρεψε στην σκηνή με ένα εντυπωσιακό event στο Ντουμπάι το Σάββατο, σηματοδοτώντας την πρώτη της συναυλία μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας. Οι παρευρισκόμενοι στην ιδιωτική συναυλία της Beyonce στο Ντουμπάι για τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Atlantis the Royal κλήθηκαν να μην καταγράψουν τίποτα από την εμφάνισή της και μάλιστα τους δόθηκαν ειδικές θήκες στις οποίες θα έβαζαν τα τηλέφωνά τους για να τα φυλάξουν, αλλά δεν τήρησαν όλοι στο κοινό την επιθυμία της Queen B και οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο είναι ευγνώμονες.

Η συναυλία με προσκλήσεις ήταν μέρος των ανεπίσημων εγκαινίων του ξενοδοχείου Atlantis the Royal, το οποίο περιελάμβανε επίσης ένα σαλόνι μόδας Ivy Park δίπλα στην πισίνα. Η εκδήλωση είχε πολλούς διάσημους παρευρισκόμενους, όπως οι Chloe Bailey, Halle Bailey, Letitia Wright, Winston Duke, Ellen Pompeo, Kendall Jenner, Rebel Wilson και Jay-Z.

 

 

Αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, πρόκειται για ένα απόλυτο αριστούργημα, σημειώνει ο συντάκτης του The Cut. Το σόου έλαβε χώρα σε εξωτερικό χώρο πάνω και μπροστά από ένα τεράστιο σιντριβάνι. Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, η Beyonce εμφανίστηκε με τους Firdaus, μια ορχήστρα 48 ατόμων, αποκλειστικά από γυναίκες, και τους Mayyas, μια γυναικεία χορευτική ομάδα, με χορογραφία από τη Fatima Robinson. Το σόου περιελάμβανε πυροτεχνήματα και ένα ακροβατικό όπου η Beyonce ανυψώθηκε 16 πόδια στον αέρα. Η Beyonce φόρεσε τρεις ξεχωριστές εμφανίσεις, με σχέδια των Dolce & Gabbana, του Atelier Zuhra από το Ντουμπάι, του Nicolas Jebran από το Λίβανο και του Frolov από την Ουκρανία, με στυλ από τον KJ Moody.

 

Και αν μόνο οι λεπτομέρειες ακούγονται απίστευτες, περιμένετε μέχρι να δείτε τα βίντεο που διέρρευσαν και την απεικονίζουν να ανεβαίνει στον ουρανό, υπό τους ήχους του "Drunk in Love", ενώ πίσω της εκρήγνυνται πυροτεχνήματα. Άλλα αποσπάσματα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο δείχνουν την Beyonce να ερμηνεύει τα "Naughty Girl", "Crazy in Love" και "Brown Skin Girl", το οποίο τραγούδησε με λίγη βοήθεια από την κόρη της Blue Ivy.

Η set list φέρεται να κάλυψε την εκτεταμένη καριέρα της, αν και το Variety ανέφερε ότι δεν ερμήνευσε κανένα τραγούδι από το πιο πρόσφατο άλμπουμ της, το RENAISSANCE.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, για την εμφάνιση υπερπαραγωγή η Μπιγιονσέ φέρεται να έλαβε 24 εκατομμύρια δολάρια. H παράσταση της Μπιγιονσέ έγινε στο πλαίσιο των μεγάλων εγκαινίων του νέου Atlantis The Royal, λίγα βήματα μακριά από το αυθεντικό που είχε ανοίξει το 2008, μια υπερκατασκευή κόστους 1,5 δισ. δολ. που ανοίγει τις πύλες του για το κοινό τον επόμενο μήνα.

Η μέση διαμονή σε ένα από τα απλά δωμάτια του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στοιχίζει περί τα 1.000 δολάρια τη νύχτα. Ενώ μία από τις 100 exclusive σουίτες του φτάνει 100.000 τη βραδιά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

συναυλίαΝτουμπάιειδήσεις τώραΜπιγιονσέ