Lifestyle|25.01.2023 14:00

Αντώνης Κανάκης - Δημήτρης Οικονόμου: Συνεχίζεται η κόντρα τους - «Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος»

Newsroom

Συνέχεια στην κόντρα του με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου, έδωσε ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Το απόγευμα της Τρίτης (24/1), ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επανήλθε και σχολίασε την έντονη διαφωνία που είχαν στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο Θάνος Πλεύρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αλλά και τη στάση του παρουσιαστή, Δημήτρη Οικονόμου.

«Έχουμε έναν ακόμα καυγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε γίνονται καυγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε που και που συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καυγάς; Σε αυτόν τον καυγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε» ανέφερε, αρχικά, ο Αντώνης Κανάκης και αμέσως μετά προβλήθηκε το βίντεο.

«Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια» κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης για τον επίμαχο καυγά. 

Πώς ξεκίνησε η κόντρα τους

Αφορμή για την εν λόγω κόντρα αποτέλεσε ένα σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. «Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλύτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλύτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλύτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης, μιλώντας στην συνέχεια για «φίδια».

Ο Δημήτρης Οικονόμου θέλησε ν' απαντήσει δημόσια, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Twitter, γράφοντας ότι «πιάστηκε με τον… Στάθη στην πλάτη» αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο που είναι κατηγορούμενος για revenge ρorn. «Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον Αντώνης Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο, ο μπαγασακος ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε».

Κατερίνα Καινούργιου για Οικονόμου: «Γιατί δεν μας μίλησε;»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου συνάντησαν τον Δημήτρη Οικονόμου για πρώτη φορά μετά τα όσα έχουν συμβεί, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν μας μίλησε ο κ. Οικονόμου; Ένας άνθρωπος που έχει αυτή την πορεία, που έχει τόσες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια, με όλο τον σεβασμό, δεν θα έπρεπε να έχει πει "παιδιά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι" και να προχωρήσει; », με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προσθέτει: «Αυτή είναι η τηλεόραση, αν μου αρέσει ή όχι η τηλεόραση, αν θα έβλεπα ή όχι τηλεόραση αν είχα τα λεφτά του Παύλου, δε νομίζω… Είναι χτυπήματα εκατέρωθεν κάτω από τη μέση. Το θέμα είναι ότι οι Ράδιο Αρβύλα επαγγέλλονται αυτό το πράγμα, στο άλογο της σάτιρας ρίχνουν χτυπήματα κάτω από τη μέση. Όχι τώρα, πάντα». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατερίνα ΚαινούργιουΔημήτρης Οικονόμουειδήσεις τώρακόντραΑντώνης Κανάκης