Lifestyle|26.01.2023 09:22

Σακίρα-Πικέ 1-1: Ο ποδοσφαιριστής ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο και «έριξε» το Instagram... αλλά μάλλον με την αρνητική έννοια

Newsroom

Ο Ζεράρ Πικέ παρουσίασε και επίσημα ως σύντροφό του την Κλάρα Κία με την οποία απάτησε την Σακίρα, δίνοντας συνέχεια στη δημόσια κόντρα με την πρώην σύζυγό του, η οποία τον κατακεραύνωσε με το νέο της τραγούδι.

Είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του γνωστού ποδοσφαιριστή με την νέα του σύντροφο από παπαράτσι ωστόσο αυτή είναι η πρώτη «επίσημη» που ανέβασε στο Instagram ο ίδιος, χωρίς ωστόσο να βάλει κάποια περιγραφή. 

Μάλιστα, έχει συγκεντρώσει 2,3 εκατομμύρια likes, «ρίχνοντάς» το Instagram ενώ έχει πάνω από 415.000 σχόλια, με τα περισσότερα να τον χλευάζουν και να λένε πως καμία δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Σακίρα. 

Το σίριαλ με τους δύο διάσημους που χώρισαν μετά από 12 χρόνια απασχολεί ιδιαίτερα τα διεθνή ΜΜΕ και τα social media.  

 

Η κόντρα με την πεθερά της γίνεται και πάλι viral

Τις τελευταίες ημέρες έχει viral έχει γίνει βίντεο που η μητέρα του Πικέ φαίνεται να αρπάζει τη Σακίρα από το πρόσωπο και να της κάνει νόημα να σωπάσει. 

Ειδικότερα, σε βίντεο από το 2017 που κυκλοφόρησε στο Twitter, φαίνεται η μητέρα του Πικέ, Μονσερά Μπερναμπέου να κάνει στη νύφη της «σουτ» και να την αρπάζει από το πρόσωπο.

Το συγκεκριμένο πλάνο, σύμφωνα με το περιοδικό Hola!, είναι από την εκδήλωση La Festa de l’Esport Catala στη Βαρκελώνη το 2017, όπου ο Ζεράρ Πικέ είχε μεταβεί με τη μητέρα του και τη Σακίρα.

Στο πλάνο φαίνονται η γνωστή τραγουδίστρια και η πεθερά της να μιλούν δίπλα από τον ποδοσφαιριστή και κάποια στιγμή η Μπερναμπέου πιάνει τη Σακίρα σφιχτά από το πρόσωπο και έπειτα της κάνει νόημα να σωπάσει.

Στη συνέχεια φαίνεται πως αντιλαμβάνεται τις κάμερες, ίσως επειδή ο Πικέ κάτι ψιθύρισε, αλλάζει ύφος και χαμογελά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σακίραχωρισμόςειδήσεις τώραΖεράρ Πικέinstagram