Lifestyle|26.01.2023 10:25

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Έχω παραμυθιαστεί και εγώ» - Οι έρωτες, οι καταλήψεις και η γνωριμία της με τον Τζίμη Πανούση

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (25/1), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2night show» τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και έκαναν μία εκ βαθέων συνέντευξη. H ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την «πτυχιακή» της ζωής της, που δεν είναι άλλη από το βιβλίο που κατάφερε να ολοκληρώσει και να εκδώσει από τις εκδόσεις Διόπτρα. Με το δικό της ιδιαίτερο χιούμορ, εξέτασε αν ο Γρηγόρης έχει διαβάσει το βιβλίο της, «Ο έρωτας είναι παιχνίδι μωρό μου» και ανέλυσε τις απόψεις της για τον έρωτα και την αγάπη.

«Ο έρωτας είναι παιχνίδι και έχει πολύ συγκεκριμένους νόμους και παίζεται. Η αγάπη δεν έχει τόσους κανόνες. Είναι ένα αίσθημα πολύ ανώτερο που είμαστε λίγοι για να το πετύχουμε γιατί έχουμε ένα εγώ πολύ μεγάλο, παλεύουμε να φύγει το εγώ από τη μέση και θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι αν είχαμε τους νόμους της αγάπης... Γκρεμίζονται οι καψούρες και απομυθοποιούνται. Ευχής έργον είναι να μένει η αγάπη από όλα αυτά, όχι τα παραμύθια. Έχω φάει παραμύθια και εγώ» δήλωσε η ίδια. 

Τζίμης Πανούσης

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα διάφορα κεφάλαια του βιβλίου της, περιγράφοντας ότι μέσα σ’ αυτό έχει γράψει αληθινές ιστορίες από τα φοιτητικά της χρόνια, τότε που τα ζούσε μαζί με τον αξέχαστο Τζίμη Πανούση. «Τον είχα πετύχει στις καταλήψεις του Χημείου, αυτό που περιγράφω στο βιβλίο μου είναι πραγματικό γεγονός». Συνέχισε, μιλώντας για τη νέα γενιά κωμικών δήλωσε: «Έχω την εντύπωση ότι τα παιδιά που κάνουν stand-up φοβούνται να κάνουν κριτική στο σύστημα, όπως παλιά όσοι έκαναν επιθεώρηση, δεν ξέρω γιατί, το θεωρούν πασέ;»

Κλείνοντας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έθεσε στην καλεσμένη του ορισμένα διλήμματα, όπως «καλά νούμερα τηλεθέασης ή καλές αμοιβές» και η Δήμητρα Παπαδοπούλου απάντησε: «Καλή αμοιβή, μεγαλώσαμε, να καβατζώσουμε».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔιόπτραΤζίμης Πανούσηςstand upΔήμητρα Παπαδοπούλουέρωταςειδήσεις τώρα