Lifestyle|27.01.2023 10:26

Ντίνος Κρίτσης: «Δεν μιλήσαμε με την Κυβέλη μετά το τροχαίο δυστύχημα, έχουμε χωρίσει»

Newsroom

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο πρώην παίκτης του GNTM 4Ντίνος Κρίτσης, ο οποίος ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Κυβέλη Χατζηευστρατίου, αλλά και αν είχε επικοινωνία μαζί της ύστερα από το δυστύχημα στο οποίο εκείνη ενεπλάκη.

«Με την Κυβέλη έχουμε χωρίσει. Δε μιλήσαμε μετά το τροχαίο δυστύχημα, γιατί δεν κρατάμε επαφές. Και πολλά παιδιά από το παιχνίδι δεν έχουν και τόσες επαφές. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ τραγικό αυτό που συνέβη, ήταν μια άτυχη στιγμή. Δυστυχώς, μπορεί να τύχει στον καθένα, αν δεν προσέχεις τόσο πολύ». 

Η πρώην νικήτρια του GNTM παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο οδηγό μοτοσικλέτας

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA πριν από λίγες εβδομάδες, το ποσοστό της αιθυλικής αλκοόλης που βρέθηκε στο αίμα της Κυβέλης Χατζηευστρατίου ήταν διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο. Ήταν 1,02 ενώ το ανώτατο όριο είναι το 0,50. Όπως φαίνεται, πρόκειται για το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ που διενεργήθηκε.

Σύμφωνα με τον νόμο που ισχύει από το 2019, εάν κάποιος οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών και προκαλέσει τον θάνατο άλλου, τότε επιφέρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών. Πρόκειται για μία σοβαρή κακουργηματική κατηγορίας.

Στην περίπτωση του μοντέλου, προς το παρόν, δεν έχει ασκηθεί αυτή η κατηγορία, Η υπόθεση είναι στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται δικογραφία. Όταν συμπληρωθεί, θα κληθεί και η ίδια να δώσει εξηγήσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δυστύχημαΚυβέλη Χατζηευστρατίουαλκοόλειδήσεις τώραGNTM