Lifestyle|28.01.2023 14:00

Σάσα Μπάστα για τον θάνατο του πατέρα της: «Πέθανε και το έμαθα 2 μήνες μετά»

Newsroom

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Σάσα Μπάστα και αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, τον οποίο, όπως αποκάλυψε, πληροφορήθηκε δύο μήνες αργότερα. «Επαφές με τον πατέρα μου είχα για τα τυπικά. Πέθανε και το έμαθα δύο μήνες μετά, με πήραν για να πληρώσω τα διαδικαστικά».

Σε άλλη συνέντευξη για το ίδιο θέμα είχε εξομολογηθεί: «Ο πατέρας μου έχει πεθάνει πριν από τρία χρόνια, όταν ήμουν έγκυος, δεν το έμαθε ποτέ (σ.σ. ότι ήταν έγκυος). Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά. Να σου πω την αλήθεια δεν το πίστεψα, γιατί λέω εντάξει, θα θέλουν πάλι λεφτά. Μου έστειλαν το χαρτί και το πίστεψα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας».

Για την περίοδο που ο αδελφός της ήταν στην εντατική, ανέφερε: «Ήταν στην ΜΕΘ και με πήραν τηλέφωνο και μου λένε να ξέρετε πως ο αδελφός σας έχει "φύγει". Ο αδελφός μου ήταν 35 χρονών. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το διαχειριστώ μέχρι να φτάσω από το σπίτι στο νοσοκομείο. Τον έσωσαν οι γιατροί αλλά ήταν ένα θαύμα». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραθάνατοςΣάσα Μπάσταπατέρας