Lifestyle|28.01.2023 15:17

Ζέτα Δούκα: Δύο χρόνια από την καταγγελία εις βάρος του Κιμούλη – Τι έγραψε σε ανάρτησή της

Newsroom

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που που η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ηθοποιού και ιδρύτριας της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», ο σκηνοθέτης την κλώτσησε και την έβρισε στο πλαίσιο θεατρικής συνεργασίας που είχαν το 2008-2009. 

Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκας άνοιξαν τους Ασκούς του Αιόλου, αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Πολλά θύματα βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για κακοποιητικές πράξεις που τους έχουν συμβεί πολλά χρόνια πριν, με αποκορύφωμα κάποιες από αυτές που υπέστησαν όταν ήταν παιδιά, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο τον χρόνιο φόβο τους αλλά και το έλλειμμα του νομοθετικού πλαισίου, καθώς και της δικαιοσύνης, η οποία οφείλει να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά.

Πρόσφατα, η Ζέτα Δούκα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα μήνυμα: «Σαν χθες, πριν από δυο χρόνια, ο κύβος ερρίφθη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΓιώργος ΚιμούληςMeTooηθοποιόςΖέτα Δούκα