Lifestyle|01.03.2019 11:39

Αποστόλης Τότσικας: Ο Λάνθιμος αδικήθηκε - βαρετά τα Όσκαρ

Newsroom

Στο TV Έθνος που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής στις 3 Μαρτίου ο Αποστόλης Τότσικας μιλά για τον ρόλο του στη σειρά του Open «Για πάντα παιδιά», την αποδοχή της πρότασης να ενσαρκώσει τον Ιησού στην νέα ταινία «Το δείπνο του Βοσκού», την οικογένειά του και κρίνει την φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ.

Δραματικές ώρες για την Όλγα στο «Τατουάζ»: Ο Αλέξανδρος της παίρνει το παιδί εκείνη αποφασίζει να κάνει αποτοξίνωση από το αλκοόλ.

Ακραίες καταστάσεις στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Μαρίνα έτοιμη να μπει στον υπόκοσμο προκειμένου να εντοπίσει το χαμένο της παιδί.

Συνεντεύξεις: Ο Μάριος Πριάμος Ιωάννιδης λίγο πριν την πρεμιέρα του «Passenger» στο Open δηλώνει πως συνάντησε τις ομορφότερες γυναίκες στην Αυστραλία, η Φωτεινή Τσακίρη αποκαλύπτει πως θα εξελιχθεί ο ρόλος της στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 και η Ιωάννα Λίλη εξηγεί πως ήρθε η πρόταση για την παρουσίαση του «Revenge Body» και τι θα δούμε στη νέα εκπομπή του Open.

Ρεπορτάζ: Οι αποχωρήσεις τριών μεγάλων φαβορί από το Master Chef, οι ανανεώσεις και οι διακοπές των συμβολαίων στον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν αλλά και τα σχέδια του καναλιού για τα 30 χρόνια λειτουργίας του.

Στην ενότητα Life έξυπνες προτάσεις για πρωτότυπο αποκριάτικο μακιγιάζ και νόστιμες συνταγές με γιαούρτι.

Στο «Tv Έθνος» που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής στις 3 Μαρτίου

Αποστόλης ΤότσικαςTV Έθνος