Lifestyle|31.01.2023 15:00

Oprah Winfrey: Η διώροφη τούρτα και οι celebrities που έδωσαν το «παρών» στο λαμπερό πάρτι γενεθλίων της

Newsroom

Η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) έκανε ένα λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της, σβήνοντας τα 69α κεράκια σε μια εντυπωσιακή διώροφη τούρτα ενώπιων πολλών διασημoτήτων, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) η Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) και η Ρίτα Γουίλσον (Rita Wilson).

Την ίδια μέρα μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα μήνυμα αισιοδοξίας, κάνοντας παράλληλα και ένα μικρό απολογισμό. «Καθώς γίνομαι 69 ετών, επιλέγω να μην επικεντρώνομαι στον αριθμό. Για μένα, ο αριθμός ήταν πάντα απλώς ένας δείκτης. Αντ' αυτού, επιλέγω να γιορτάσω τον χρόνο που πέρασα ζώντας, σημειώνοντας όλες τις αλλαγές, τις νίκες, τα επιτεύγματα, το πόσο πολύ έχω μεγαλώσει τον τελευταίο χρόνο και ανυπομονώ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν» ανέφερε η Γουίνφρεϊ στο Οprahdaily.

«Και όπως έχω πει, με κάθε γενέθλια, μπορείτε να αποφασίσετε αν θα τα χαρακτηρίσετε ως το τέλος των καλύτερων ημερών σας ή την αρχή των καλύτερων ωρών σας. Εγώ επιλέγω το δεύτερο και ελπίζω να το κάνετε κι εσείς, γιατί κάθε ταξίδι γύρω από τον ήλιο μας χαρίζει μια νέα αρχή» συμπλήρωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πάρτιΤζένιφερ ΛόπεζΌπρα ΓουίνφρεϊγενέθλιαΚιμ Καρντάσιανειδήσεις τώρα