Lifestyle|08.02.2023 12:31

Ελεονώρα Μελέτη: Συγκλονισμένη με τις εικόνες από τον σεισμό στην Τουρκία – «Πιάνεται η καρδιά μας»

Newsroom

Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα από τις πληγείσες από τους φονικούς σεισμούς περιοχές, καθώς για τρίτη συνεχόμενη ημέρα οι διασώστες επιχειρούν στα συντρίμμια των χιλιάδων καταστραμμένων πολυκατοικιών σε Τουρκία και Συρία, ενώ μέχρι στιγμής πάνω οι νεκροί ξεπερνούν τις 8.000. 

Tην τραγωδία στη γειτονική χώρα σχολίασε στο ξεκίνημα της εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη η όποια ήταν συγκλονισμένη. «Για εμάς να ξημερώσει μια ωραία και καλή ημέρα γιατί δυστυχώς με τις εικόνες που βλέπουμε τα τελευταία 24ωρα να έρχονται από Τουρκία κι από Συρία πραγματικά πιάνεται η καρδιά μας. Τι να πει κανείς όταν βλέπει αυτά τα παιδικά ματάκια εγκλωβισμένα κάτω από συντρίμμια, ναι πολύ ευχάριστη είδηση ότι ζουν αυτά τα παιδάκια αλλά όλα τα παράλληλα δράματα που τρέχουνε ταυτόχρονα, το ότι πεθαίνουνε μητέρες, έγκυες, οικογένειες ξεκληρίζονται, δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έχει συμβεί.

Επειδή καταλαβαίνετε ότι είναι ένα θέμα που μας απασχολεί και θα μας απασχολεί τις επόμενες ημέρες πάμε να ξεκινήσουμε δυστυχώς με μια λίστα νεκρών που δυστυχώς αυξάνεται», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πατέρας σου» - Σπαρακτικές οι εικόνες των παιδιών μέσα από τα χαλάσματα

Εικόνες που σου σκίζουν την καρδιά έρχονται συνεχώς από τις πληγείσες από τους φονικούς σεισμούς περιοχές, καθώς για τρίτη συνεχόμενη ημέρα οι διασώστες επιχειρούν στα συντρίμμια των χιλιάδων καταστραμμένων πολυκατοικιών σε Τουρκία και Συρία.

ΤουρκίασεισμόςΣυρίαΕλεονώρα Μελέτηειδήσεις τώρα