Lifestyle|02.03.2019 16:26

Κατερίνα Ντούσκα: Δεν είπα αμέσως το «ναι» στη Eurovision 2019 (vid)

Newsroom

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2019, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Το «Better Love» με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, είναι ένα δυναμικό mid tempo τραγούδι ευρωπαϊκού χαρακτήρα σε μουσική των Κατερίνα Ντούσκα, Leon of Athens & David Sneddon και στίχους των Κατερίνα Ντούσκα και David Sneddon. Την παραγωγή του κομματιού, η οποία πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο, ανέλαβε ο Phil Cook.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η νεαρή τραγουδίστρια εξέφρασε τους ενδοιασμούς της σχετικά με το αν έπρεπε να δεχτεί την πρόταση για τη συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, καθώς το μουσικό της ύφος δεν ταιριάζει με το στιλ των τραγουδιών που παρουσιάζονται σε αυτόν.

«Δεν το περίμενα καθόλου», δήλωσε η Κατερίνα Ντούσκα και πρόσθεσε: «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Παπαδημητρίου τον Δεκέμβριο δεν το περίμενα».

Η Κατερίνα Ντούσκα εξήγησε επίσης τους λόγους για τους οποίους δεν αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. «Όλο αυτό έχει μια τεράστια ευθύνη, οπότε δεν είπα αμέσως το «ναι». Το σκεφτόμουν έναν ολόκληρο μήνα», τόνισε.

T

«Το περιβάλλον μου ήταν θετικό. Δεν με ενδιαφέρουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που μπορεί να προκύψουν από τη Eurovision. Με ενδιαφέρει να είναι μια εμφάνιση που θα μας κάνει υπερήφανους, που θα με κάνει υπερήφανη», υπογράμμισε η Κατερίνα Ντούσκα.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Κατερίνα ΝτούσκαEurovision 2019Eurovision