Lifestyle|02.03.2019 16:59

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το φλερτ με την Τουρκάλα στο «Survivor» ήταν στημένο (vid)

Newsroom

Την περασμένη εβδομάδα, οι τηλεθεατές του «Survivor» είδαν την Τουρκάλα Σαμπριγιέ Σενγκούλ να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης για να παίξει με την ομάδα των Τούρκων εναντίον της Ελλάδας.  

Η μελαχρινή καλλονή έγινε γνωστή στη χώρα μας λόγω του φλερτ που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο πριν από δύο χρόνια και ο τελευταίος θέλησε να σχολιάσει την είσοδό της μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», όπου συμμετέχει.

«Έγινε αυτό το στιγμιότυπο, όχι κάτι παραπάνω. Μη φανταστείτε τίποτα σοβαρά. Αυτό το λουλούδι έδωσα. Και αυτό ήταν βαλτό. Αυτό με την Τουρκάλα έγινε για λόγους λίγο ψιλοτηλεοπτικούς. Με έπρηξαν! Δεν με έβαλαν! "Πάρ’ το, δώσ’το!", μου έλεγαν. "Για ποιο λόγο", λέω; Το έδωσα, εντάξει. Αυτή ήθελε. Εγώ ήμουν ταγμένος αλλού τότε. Ήμουν Ευρυδίκη», ανέφερε ο  πρώην παίκτης του «Survivor». 

 

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την έκταση που πήρε το θέμα περί χωρισμού του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, θέλησε να απαντήσει δημόσια και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Δεν υπάρχει χωρισμός ρε παιδιά. Απλά λογικό, site είναι, να βγάλουν κανά φράγκο θέλουν κι αυτοί. Γράφουν εκεί: "Χώρισε…", "Παντρεύτηκε…", "Αγόρασε σπίτι στη Βούλα…", ένα από αυτά είναι και ότι χώρισα. Δεν έχω χωρίσει παιδιά, με την Ευρυδίκη είμαι. Δεν είμαστε χωρισμένοι. Είμαστε μαζί», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

SurvivorΚωνσταντίνος Βασάλος