Lifestyle|02.03.2019 17:33

Τζόνι Ντεπ: Ζητεί 50 εκατ. δολάρια για δυσφήμιση από την Άμπερ Χερντ

Newsroom

Ο Τζόνι Ντεπ αποφάσισε να ανοίξει ξανά το μέτωπο με την Άμπερ Χερντ και την κατηγορεί πως είπε ψέματα για τη σχέση τους, ενώ ζητά μια υπέρογκη αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 55χρονος ηθοποιός υποστηρίζει πως όσα είχε καταγγείλει το 2016 η Άμπερ Χερντ για ξυλοδαρμούς και βία από τον ίδιο είναι «εντελώς ψεύτικα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην μήνυση που κατέθεσε και η οποία αποκαλύπτεται από την εφημερίδα «The Blast».

Η μήνυση αναφέρεται και σε ένα άρθρο, στο οποίο η 32χρονη Άμπερ Χερντ έγραψε για την εφημερίδα «Washington Post» τον περασμένο Δεκέμβριο και στο οποίο ισχυρίζεται ότι ο Τζόνι Ντεπ απείλησε να την σκοτώσει, αφού αποκάλυψε πως την χτυπούσε, ενώ προσθέτει πως έχασε και δουλειές εξαιτίας των καταγγελιών της.

«Ο βασικός ισχυρισμός της ότι ο κύριος Ντεπ άσκησε ενδοοικογενειακή βία είναι κατηγορηματικά και αποδεδειγμένα ψευδής», αναφέρεται στην μήνυση του ηθοποιού.

«Ο κύριος Ντεπ ουδέποτε κακοποίησε την κυρία Χερντ. Οι ισχυρισμοί της ήταν ψευδείς όταν έγιναν το 2016. Ήταν μέρος μιας οργανωμένης ψευδούς επίθεσης για να κερδίσει θετική δημοσιότητα η κυρία Χερντ και για να προωθήσει την καριέρα της», αναφέρει ακόμα η μήνυση του Τζόνι Ντεπ και συνεχίζει λέγοντας πως οι ισχυρισμοί της Αμπερ Χερντ διαψεύδονται από δύο αστυνομικούς σε διαφορετικές περιστάσεις, μια σειρά ουδέτερων μαρτύρων που δεν σχετίζονται ούτε με τον Ντεπ ούτε με την Χερντ, καθώς και από 87 βίντεο από κάμερες παρακολούθησης. «Η κυρία Χερντ δε ν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι ο δράστης», καταλήγει η μήνυση.

Σύμφωνα με τη μήνυση του Ντεπ, η Χερντ ήταν η αιτία που ο διάσημος ηθοποιός έχασε πολλές δουλειές και αναφέρει ως παράδειγμα την απομακρύνσή του από τις ταινίες «Οι πειρατές της Καραϊβικής». 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Τζόνι ΝτεπΑμπερ Χερντδιαζύγιο