Lifestyle|03.03.2019 15:26

My Greece πρεμιέρα: Η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει στα Ιωάννινα (vid)

Newsroom

Μια διαφορετική και άκρως γευστική περιήγηση ανά την Ελλάδα ξεκινά σήμερα το βράδυ (Κυριακή 3 Μαρτίου) στις 20:00 στο Open TV. 

Η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει σε διάφορες περιοχές της πατρίδας μας και αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες, αλλά και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Μαθαίνει τις παραδόσεις, δοκιμάζει τοπικά προϊόντα και γνωρίζει ανθρώπους της κάθε περιοχής που επισκέπτεται. 

Μπαίνει στις κουζίνες τους και μαγειρεύει μαζί τους χαρακτηριστικές συνταγές του τόπου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν είναι μόνη της σε αυτό το οδοιπορικό. Στο πλευρό της ο Βαγγέλης Δρίσκας, ο γνωστός σεφ και culinary expert μοιράζεται τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα, προσθέτοντας τα απαραίτητα «μυρωδικά» στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας. 

Πρώτος προορισμός της εκπομπής είναι τα Ιωάννινα με μια στάση στο Μέτσοβο. Η τραγουδίστρια μαζί με τον σεφ συναντούν ανθρώπους του τόπου, μιλούν για την ιστορία του και δοκιμάζουν τις μοναδικές γεύσεις της περιοχής. 

Επίσης, επισκέπτονται το νησί της Παμβώτιδας που ξεχωρίζει όχι μόνο για την ιστορία του, αλλά και γιατί είναι το μοναδικό νησί σε λίμνη που κατοικείται σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Open TVΔέσποινα ΒανδήMy Greece