Lifestyle|16.05.2019 02:07

Ο Κούλλης Νικολάου ετοιμάζει νέα δραματική σειρά

Αλέξης Μίχας

Χωρίς την παρουσία του Ανδρέα Γεωργίου στο κομμάτι της σκηνοθεσίας, αλλά ούτε και της Βάνας Δημητρίου στη συγγραφή των σεναρίων θα προχωρήσει στην παραγωγή της νέας κυπριακής σειράς ο Κούλλης Νικολάου

Πρόκειται για δραματική καθημερινή σειρά, που θα προβληθεί στον Alpha Κύπρου και θα βασίζεται στο βιβλίο της Ρένα Ρώσση - Ζαΐρη «Αστέρια στην Άμμο». Η ιστορία βουτά στις ανθρώπινες σχέσεις και ιδιαίτερα στις σχέσεις ανάμεσα στα παιδιά και στους γονείς τους. Σχέσεις ζωής, πλημμυρισμένες με συγκρούσεις, λάθη, πληγές, σ’ έναν συνεχή αγώνα δρόμου που οδηγεί στην ενηλικίωση και την ωρίμανση. Το καστ θα αποτελείται κατά βάση από Κύπριους ηθοποιούς, χωρίς να αποκλείεται και η παρουσία κάποιων Ελλήνων.   

Όσον αφορά στη σειρά που προορίζεται για την Ελλάδα, την οποία ετοιμάζουν οι τρεις δημιουργοί, κανένα όνομα που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καθώς πρώτα θα γράψει το σενάριο του «πιλότου» της ερωτικής σειράς η Βάνα Δημητρίου και εν συνεχεία θα αποφασιστούν οι πρωταγωνιστές. 

Ανδρέας ΓεωργίουΤο ΤατουάζΚούλλης Νικολάου