Lifestyle|22.02.2023 19:50

Hayden Panettiere: Πέθανε ο αδελφός της ηθοποιού σε ηλικία 28 ετών

Newsroom

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η πρωταγωνίστρια της σειράς «Nashville», Hayden Panettiere, καθώς πέθανε ο αδελφός της, σε ηλικία 28 ετών. Ο νεαρός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στη Νέα Υόρκη, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου του δεν έχει γνωστοποιηθεί, ωστόσο, ρεπορτάζ του ΤΜΖ αναφέρει πως δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Ο Jansen Panettiere ήταν, επίσης, ηθοποιός και είχε ακολουθήσει τα επαγγελματική βήματα της μεγαλύτερης αδελφής του. Οι κινηματογραφικοί και τηλεοπτικοί του ρόλοι από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 περιελάμβαναν συμμετοχές στα «Even Stevens», «The X’s, Tiger Cruise», «Racing Stripes», «The Martial Arts Kid», «The Walking Dead», «Perfect Game» και «How High 2». Το 2022 εμφανίστηκε στην ταινία «Love και Love Not».

Συγκινεί η ανάρτηση της κοπέλας του

«Σε γνώρισα μόλις πριν από έναν χρόνο, αλλά υπήρξες ο καλύτερος φίλος μου και ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που είδα το πρόσωπό σου και τα πρώτα πράγματα που μου είπες. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τον πόνο που νιώθω γνωρίζοντας ότι δεν θα ξανακούσω το γέλιο σου.

Ελπίζω να βρεις γαλήνη και λυπάμαι που δεν ήμουν εκεί όταν με χρειαζόσουν περισσότερο. Ο κόσμος είναι καλύτερος επειδή ήσουν μέσα σε αυτόν. Ξέρω ότι κάποια μέρα θα ζωγραφίσουμε ξανά μαζί. Θα είμαι πάντα το ζαχαρωτό σου (sugarpop). Κάποιος να με ξυπνήσει και να μου πει ότι αυτό είναι όνειρο. Σ' αγαπώ» έγραψε η σύντροφός του Michie. 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςειδήσεις τώραθάνατος