Lifestyle|23.02.2023 10:00

Gisele Bundchen: Πήρε 2 εκατ. δολάρια για τρεις ώρες στο καρναβάλι της Βραζιλίας

Newsroom

Λίγο καιρό μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι, η Ζιζέλ Μπούντχεν ταξίδεψε από το Μαϊάμι, όπου μένει με τα δύο της παιδιά, στην πατρίδα της, τη Βραζιλία, για να λάβει μέρος στη μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού.

Όλο αυτό έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία μπύρας, με την οποία το διάσημο μοντέλο είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για μεγάλο διάστημα. Βέβαια, η ίδια έβαλε τους δικούς της όρους. Επειδή δεν πίνει αλκοόλ ζήτησε να λάβει μέρος στο καρναβάλι χωρίς να καταναλώσει μπύρα αλλά φορώντας εναλλακτικά ένα μπλουζάκι με την επωνυμία της εταιρείας. 

Μάλιστα, υπήρχε αίθουσα VIP και πολλά περίπτερα στο παγκοσμίου φήμης καρναβάλι του Sapucai, στο οποίο η Ζιζέλ είχε την τιμητική της, αφού μαγνήτισε με την εμφάνισή της όλα τα βλέμματα. 

Σημειώνεται ότι τα καρναβαλικά δρώμενα στη Βραζιλία φέτος ξεκίνησαν από τις 17 Φεβρουαρίου και τελειώνουν στις 22 του ίδιου μήνα. Η εμφάνισή της Ζιζέλ κόστισε 2 εκατ. δολάρια για τρεις ώρες, δηλαδή 11.000 δολάρια ανά λεπτό, χωρίς να χρειαστεί να κάνει απολύτως τίποτα. 

 

Ζιζέλ ΜπούντχενΒραζιλίαμοντέλοκαρναβάλιειδήσεις τώρα