Lifestyle|04.03.2019 10:34

Τα ζώδια της Δευτέρας (4/3)

Newsroom

Κριός

Όπως πάντα έχεις υποχρεώσεις, όµως όσες και να είναι βρες χρόνο για τους αγαπηµένους σου φίλους. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα βρει τρόπους να σου δείξει πως ακόµα και ελάχιστος χρόνος παρέα µε τους φίλους σου έχει εξαιρετική επίδραση στη διάθεσή σου. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη ενισχύει τη δηµοτικότητά σου.

Ταύρος

Τα επαγγελµατικά σε κρατούν απασχοληµένο/η καθώς βλέπεις µε υπευθυνότητα τα εργασιακά θέµατα. Η Σελήνη στον Υδροχόο δηµιουργεί ανάγκη να ξεχωρίσεις στην εργασία. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη βοηθάει και σε φέρνει µπροστά στους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγµή.

Δίδυµοι

Θέλεις να βγεις, να συζητήσεις, κάνοντας οτιδήποτε για να περάσεις καλά. Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και, εκτός από την επικοινωνιακή σου διάθεση, σου προσφέρει φήµη και για την εξωστρέφειά σου. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρνει τύχη σε ζήτηµα µε συνεργάτες ή µε τον/τη σύντροφό σου.

Καρκίνος

Απωθηµένα και σκέψεις φέρνουν συναισθηµατικές εντάσεις καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο σού αναµοχλεύει καταστάσεις και έρχονται στο προσκήνιο. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως µπορείς να ξεµπερδέψεις µε επαγγελµατικές υποχρεώσεις, δουλειές µε δηµόσιους φορείς και τακτοποίηση εργασιών.

Λέων

Ταυτίζεσαι µε τη διάθεση αγαπηµένων και η συµπεριφορά σου επηρεάζεται από τη διάθεσή τους. Η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει πως η γνώµη των άλλων για εσένα και για τις κινήσεις σου είναι πολύ σηµαντική. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως µε προσωπικά και επαγγελµατικά ραντεβού βγαίνεις κερδισµένος/η.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο υπενθυµίζει πως έµειναν δουλίτσες για άµεση διευθέτηση! ∆εν τροµάζεις καθώς οι οργανωτικές σου ικανότητες είναι παροιµιώδεις, αλλά προκύπτουν αγγαρείες που τροποποιούν το πρόγραµµά σου. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως έχεις πρακτική και συναισθηµατική βοήθεια από οικογενειακό πρόσωπο!

Ζυγός

Η καλή ηµέρα από το πρωί φαίνεται, και είναι καλή καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου σε γεµίζει όρεξη να κάνεις πολλά πράγµατα! Το εξάγωνό της µε το ∆ία στον Τοξότη δείχνει πως θα συναντήσεις αγαπηµένους και αυτό ανεβάζει περισσότερο το κέφι σου. Η συναναστροφή σου µε κόσµο σου κάνει καλό, γι’ αυτό επιδίωξέ τη!

Σκορπιός

Η προσοχή στρέφεται στους οικείους και σε θέµατα του σπιτιού καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο προτρέπει να ασχοληθείς µε ζητήµατα εντός οικίας και µετά µε τα εκτός. Το εξάγωνό της µε το ∆ία από τον Τοξότη φέρνει ευχάριστο νέο για οικονοµικό ζήτηµα. ∆εν αποκλείεται να φέρει χρήµατα στο ταµείο σου που θα σε χαροποιήσουν!

Τοξότης

Οι δηµόσιες σχέσεις έχουν την τιµητική τους καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο οδηγεί στην αναζήτηση κόσµου και περνάς καλά! Το εξάγωνό της µε τον ∆ία στο ζώδιό σου και η πληθωρική σου προσωπικότητα κερδίζουν τις εντυπώσεις όσων συναναστρέφεσαι. Αν ασχολείσαι µε το εµπόριο, προκύπτει συµφωνία µε αντίκτυπο στο ταµείο σου.

Αιγόκερως

Οι σκέψεις έχουν άµεση σχέση µε το πορτοφόλι σου και την κατάσταση που επικρατεί στο ταµείο σου, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο συνδέει οτιδήποτε σκέφτεσαι µε τα χρήµατα και τα υλικά αγαθά. Το εξάγωνό της µε το ∆ία στον Τοξότη είναι πολύ ευνοϊκό καθώς φέρνει χρήµατα που σου χρωστούν ή που ξέχασες πως πρέπει να πάρεις!

Υδροχόος

Οι διαπροσωπικές σχέσεις σε απασχολούν γιατί θεωρείς πως αγαπηµένα πρόσωπα δεν συµµερίζονται τις απόψεις σου. Η δυσκολία έγκειται τις εγωιστικές τάσεις που φέρνει η Σελήνη στο ζώδιό σου. Το εξάγωνό της µε το ∆ία από τον Τοξότη σου χαρίζει εύνοια. Μην τραβήξεις όµως το σχοινί σε σχέσεις και συνεργασίες!

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο δηµιουργεί ανασφάλεια και δεν σχεδιάζεις όπως ήθελες την ηµέρα σου, καθώς έχει δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη είναι βοηθητικό στα επαγγελµατικά σου. Ισως κερδίσεις τον θαυµασµό του προϊσταµένου σου ή πάρεις τα εύσηµα για κάτι δύσκολο που τελείωσες.

ζώδια