Lifestyle|04.03.2019 12:43

«My Greece» - Δέσποινα Βανδή: Η πρεμιέρα στο OPEN και το σχόλιο στο Instagram

Newsroom

Η πολυσυζητημένη πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και της εκπομπής «My Greece» στο OPEN TV, είναι γεγονός και η τραγουδίστρια ταξίδεψε στα όμορφα Ιωάννινα με μια στάση στο Μέτσοβο. Η Βανδή μαζί με τον γνωστό σεφ και culinary expert, Βαγγέλη Δρίσκα παρουσίασαν τις ομορφιές της περιοχής, δοκίμασαν τοπικά προϊόντα και γνώρισαν τους ανθρώπους του τόπου. Επίσης, επισκέφθηκαν το νησί της Παμβώτιδας που ξεχωρίζει όχι μόνο για την ιστορία του, αλλά και γιατί είναι το μοναδικό νησί σε λίμνη που κατοικείται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η διαφορετική και άκρως γευστική περιήγηση ανά την Ελλάδα συνεχίζει κάθε Κυριακή στις 20:00 στο Open TV

Για την ιδέα της εκπομπής «My Greece», η Βανδή είχε δηλώσει: 
«Είναι κάτι που δύο χρόνια τώρα είχα στο κεφάλι μου και το συζητούσα με τον κουμπάρο μου, τον Κώστα Καπετανίδη. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να το κάνω. Το κίνητρό μου ήταν ότι ακόμα και εγώ, που έχω ταξιδέψει αρκετά στην Ελλάδα λόγω της δουλειάς μου, δεν την ξέρω τόσο καλά όσο θα έπρεπε και θέλησα να φωτίσω μέσα από αυτή την εκπομπή την ομορφιά και τη μοναδικότητα της». 

T

Η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει σε διάφορες περιοχές της πατρίδας μας και αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες, αλλά και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Μαθαίνει τις παραδόσεις, δοκιμάζει τοπικά προϊόντα και γνωρίζει ανθρώπους της κάθε περιοχής που επισκέπτεται. 

Λίγο πριν την τηλεοπτική πρεμιέρα της, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκπομπής και τους συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι:

«Ελάτε να σας πάω μια βόλτα στην Ελλάδα! Μια γειτονιά του κόσμου είναι κι αυτή αλλά όχι σαν τις άλλες! Ξεκινάμε από τα Ιωάννινα και το Μέτσοβο!
Ευχαριστώ όλους μου τους συνταξιδιώτες από την καρδιά μου που με αληθινή χαρά κάνουνε αυτήν τη διαδρομή μαζί μου! Κώστα μου σαν χθες μου φαίνεται κι ας πάνε σχεδόν δυο χρόνια που σου μίλησα γι αυτήν τη σκέψη μου! Μόνο μαζί σου ήξερα πως όλο αυτό θα έβγαινε όπως ακριβώς το ονειρευόμουν! Νιώθεις όπως νιώθω! Βλέπεις ο,τι βλέπω! Οι εικόνες σου είναι συγκλονιστικές ... Αντρέα μου θέλω να θυμάστε πάντα το πρώτο εκείνο βράδυ στην Καλαμάτα. Σας ευχαριστώ για όλα! 

T

Open TVMy GreeceΔέσποινα Βανδή