Lifestyle|04.03.2019 16:21

It’s Show Time: Σάρωσε στα social media η πρεμιέρα του Νίκου Κοκλώνη (vid)

Newsroom

Το βράδυ του Σαββάτου (2/3) σήκωσε αυλαία η νέα εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη «It's Show Time» στο Open TV με λαμπερούς καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Η εκπομπή ξεκίνησε με μουσική και εντυπωσιακά χορευτικά και σε συνδυασμό με τα υπέροχα χολιγουντιανά φώτα βγήκε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Η πρεμιέρα του «It’s Show Time» με τον Νίκο Κοκλώνη έκανε αίσθηση και έγινε το Νο1 θέμα το βράδυ του Σαββάτου στα social media. Το #itsShowTimeGr έγινε το δημοφιλέστερο hashtag και οι χρήστες του Τwitter δεν έχασαν ευκαιρία να σχολιάσουν όλες τις εκπλήξεις της εκπομπής. Ανάμεσα σε αυτές η συνέντευξη της Πάμελα Άντερσον, αλλά και η εκρηκτική Φουρέιρα που έβαλε φωτιά στη σκηνή και ξεσήκωσε τους fans της.  

Πώς είναι να κάνει το μακιγιάζ της η αγαπημένη pop queen με τα… χεράκια του Νίκου Κοκλώνη; Το make up tutorial στο φινάλε του «It’s Show Time» με τον Νίκο Κοκλώνη είχε μια αναπάντεχη εξέλιξη. Η Ελένη άρχισε να μακιγιάρεται στη σκηνή, με τη διαφορά πως το μακιγιάζ ανέλαβαν τα χέρια του Νίκου Κοκλώνη (!), κάνοντας το κοινό να ξεκαρδιστεί στα γέλια, με την Φουρέιρα να αποδεικνύει πως είναι μια αυθεντική σταρ που δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της.

Πολλοί ακόμα καλεσμένοι-έκπληξη αναμένονται σύμφωνα με τον ίδιο τον Νίκο Κοκλώνη στο πλατό της εκπομπής του. Καλεσμένοι τους οποίους ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση, και που θα κληθούν να ανταποκριθούν στις «δοκιμασίες» του παρουσιαστή.

T
T
T
T
Νίκος ΚοκλώνηςOpen TVIt's Show Time