Πάμελα Άντερσον στο Open TV: «Ήμουν ντροπαλή όταν έκανα τα γυμνά εξώφυλλα»
«Όταν φωτογραφίζεσαι για το Playboy, δεν συνειδητοποιείς τις συνέπειες αργότερα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Πάμελα Άντερσον, η ηθοποιός που έγινε η απόλυτη ανδρική φαντασίωση μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Baywatch, έφερε αέρα Hollywood στην πρεμιέρα του Νίκου Κοκλώνη και μίλησε για τη σχέση της με την Ελλάδα, αλλά και το σύντροφό της ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, Αντίλ Ραμί.
Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής τη ρώτησε για τα γυμνά εξώφυλλα που έχει κάνει και εκείνη είπε μεταξύ άλλων: «Έχω κάνει 14 εξώφυλλα Playboy και υποθέτω εκατοντάδες σε όλο τον κόσμο. Ήμουν πολύ ντροπαλή όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Ήταν πραγματικό επίτευγμα για εμένα. Ένιωσα πραγματική απελευθέρωση όταν έκανα το εξώφυλλο. Με ενδυνάμωσε πολύ αυτό. Και ξέρεις τι; Είχε πλάκα!», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.
«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι οι γιοι μου θα είχαν καβγάδες στο Γυμνάσιο. Όταν φωτογραφίζεσαι για το Playboy, δεν συνειδητοποιείς τις συνέπειες, όταν θα αποκτήσεις παιδιά και πόσο προστατευτικά θα γίνουν. Όμως εξελίχθηκαν καλά», συμπλήρωσε.
Στο «πόδι» ξανά η Γαλλία με δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές - Οδοφράγματα, χημικά και συλλήψεις
Ξανά μετάλλιο ο θρυλικός Λευτέρης Πετρούνιας! «Ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής
Μεγάλες ουρές στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για μια βόλτα στη φρεγάτα «Κίμων» - Το πρόγραμμα των επισκέψεων
Σαντορίνη: Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη γευσιγνωσία λεοντόψαρου στον κόσμο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



