Lifestyle|04.03.2019 19:31

Γέννησε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Newsroom

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3). Η αγαπημένη ηθοποιός και ο Παναγιώτης Πιλαφάς απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.700 γραμμαρίων, συμπληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εφημερίδα «Realnews» είχε αποκαλύψει πως το όνομα που θα πάρει ο δεύτερος γιος της, είναι Κίμωνας. 

«Τον δεύτερο θα τον πούμε Κίμωνα. Θα γελάσετε, ωστόσο, γιατί αυτό που μέχρι τώρα επικρατεί είναι το “Πικουνάκι”. Με τον Παναγιώτη ψάχναμε ονόματα με αλφαβητική σειρά και, μόλις πήγαμε στο Π, είδαμε το όνομα “Πικούνιος”. Πεθάναμε στο γέλιο και από τότε έμεινε, επειδή ακούγεται κάπως γλυκούλι», ενώ ανέφερε για τον μεγάλο της γιο: «Ο Μάξιμος είναι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι μεγάλο παιδί -είναι πεντέμισι ετών- και η αλήθεια είναι ότι η ηλικία του παίζει μεγάλο ρόλο. Πριν από δύο-τρία χρόνια, δεν θα ήταν το ίδιο ευπρόσδεκτος ο δεύτερος. Ο Μάξιμος ζητούσε από πέρυσι ένα αδελφάκι. Ηθελε πολύ, οπότε, έτσι όπως ήρθε, φάνηκε σαν να εισακούστηκε η επιθυμία του». 

T

Αν για κάτι είναι σίγουρη η Κατερίνα, είναι ότι το δεύτερο παιδί της θα βγει… χορευταράς: «Κάθε φορά που λέω ένα τραγούδι, κάνει πολλές τούμπες στην κοιλιά. Αυτό το κατάλαβα και στο στούντιο, όταν ηχογραφούσαμε το τραγούδι με την Demy, που “ντύνει” τους τίτλους της ταινίας “Περιμένοντας τη νονά”», όπου κάνει και το ντεμπούτο της στη δισκογραφία. 

T
Κατερίνα Παπουτσάκηηθοποιόςμωρό