Lifestyle|07.03.2023 18:29

Όλγα Πολίτου για τον θάνατο του συζύγου της: «Βρήκα στο πάτωμα τον άνδρα μου, πριν έβλεπε αγώνα ποδοσφαίρου»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Όλγα Πολίτου και αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του συζύγου της, η οποία την έχει συγκλονίσει. «Η απώλεια είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή του ανθρώπου. Ο άντρας μου έφυγε από τη ζωή και το βράδυ έπαιξα παράσταση. Ο άνδρας μου έσπασε το ισχίο του, έπεσε στο σπίτι. Θεσσαλονικιός πολύ δυνατός, ΠΑΟΚτσής μέχρι θανάτου και ήθελε να δει ένα ματς της ομάδας» αποκάλυψε η ίδια.

«Του λέω: να πεταχτώ λίγο μέχρι τη Δήμητρα τη Γκουντούνα να μου φτιάξει το ίντερνετ για να μιλάω με τον αδελφό μου στην Κύπρο; Μου λέει: ναι, πήγαινε, εγώ θα δω το ποδόσφαιρο. Επιστρέφοντας μετά από τρεις ώρες περίπου στο σπίτι, τον βρήκα κάτω» πρόσθεσε αργότερα η ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, η Όλγα Πολίτου υπογράμμισε ότι δεν έχει σκεφτεί να βγάλει τα μαύρα ρούχα από εκείνη την ημέρα. «Πενθώ εμένα, για εμένα είναι η κατάσταση, όχι για τον Γιώργο. Το θέμα είναι πώς αισθάνομαι εγώ» είπε και συνέχισε: «Βγαίνω, πηγαίνω σε πρεμιέρες που με καλούν οι συνάδελφοι, μου έχουν συμπαρασταθεί πάρα πολύ… αλλά δεν το σκέφτομαι να βγάλω τα μαύρα ακόμα». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςπένθοςειδήσεις τώρα