Lifestyle|07.03.2023 19:12

Νατάσσα Μποφίλιου: «Με ενσυναίσθηση» τραγούδησε μετά την τραγωδία στα Τέμπη - Άγρια μάχη για το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων

Newsroom

«Με ενσυναίσθηση, με θέση, με αγωνιστικότητα εμείς θα παίξουμε μουσική και απόψε» έγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια. Η ερμηνεύτρια του τραγουδιού «Εν Λευκώ» ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που αποφάσισαν να δουλέψουν κανονικά το περασμένο Σάββατο (4/3), μετά το τριήμερο πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη.

Το πρωί της Τρίτης (7/3), ο Γιώργος Τσαλίκης βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προκειμένου να μιλήσει για τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν μετά την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών, ανάμεσά τους και ο ίδιος, ν' ανέβουν κανονικά στη σκηνή. «Είναι η πρώτη φορά, έπειτα από πάρα πολλά χρόνια που παρεμβαίνω σε μια εκπομπή» επισήμανε, αρχικά, ο τραγουδιστής και αφού έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα. «Μιλήσαμε με το μαγαζί και είπαμε ότι το Σάββατο το βράδυ θ' ανοίξουμε κανονικά γιατί πέρα από το γεγονός πως είμαστε συντετριμμένοι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτά τα μαγαζιά και τα θέατρα που αυτό το βδομαδιάτικο το χρειάζονται για τα δικά τους παιδιά. Πιστεύετε ότι εμείς που ανοίξαμε, το κάναμε για να πάρουμε τα χρήματα αυτής της βραδιάς; Είμαστε όλοι μπερδεμένοι» πρόσθεσε ο ίδιος. 

Από τη μεριά της, η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε σε έντονο ύφος πως ξέρει από άλλη φορά που το νυχτερινό κέντρο είχε μείνει κλειστό ότι ο Γιώργος Τσαλίκης πλήρωσε ο ίδιος τους υπαλλήλους, γι΄ αυτό και σε αυτή την περίπτωση διαφωνεί με τη στάση του. Αργότερα, οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά, με τον τραγουδιστή να ζητά από την Κατερίνα Καινούργιου να μιλήσουν σε πιο ήρεμο ύφος. 

Μία ακόμα εκπομπή που ασχολήθηκε εκτενώς με το συγκεκριμένο θέμα ήταν και το «Πρωινό». Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι οι καλλιτέχνες θα πρέπει να ντρέπονται γι' αυτή την κίνησή τους. «Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας. Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί».

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έμεινε μόνο σε αυτά τα σχόλια, αφού το πρωί της Τρίτης (7/3), αναρωτήθηκε δημόσια πόσα χρήματα έδωσε τελικά η Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου βρίσκονται οι τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη. «Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιος πόσα λεφτά έδωσε η κυρία Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας; Ποιος πήγε, ποιος τα παρέλαβε και πόσα έδωσε; Θέλω να το μάθω. Ειλικρινά θέλω να το μάθω. Ας μου πει κάποιος πόσα λεφτά, πότε, ποιος τα παρέλαβε. Σας παρακαλώ πολύ, μάθετέ το, δεν είναι κακό». 

Όλα τα παραπάνω έφεραν την αντίδραση της Φαίης Σκορδά, η οποία αποφάσισε και η ίδια να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες. «Παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που πήγαν να τραγουδήσουν, λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει, αλλά λες και είναι κακιά γυναίκα και δεν στενοχωρήθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι… που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν» επισήμανε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του πρώην συζύγου της. 

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου παρακολουθώντας όσα είπε η Φαίη Σκορδά εξέφρασε τη διαφωνία της λέγοντας: «Γενικώς, επειδή μιλάμε για μία τεράστια τραγωδία, το λέω και για εμάς και για όλους όσοι μας παρακολουθούν και γενικότερα και σε συναδέλφους να ρίξουμε τους τόνους. Εννοώ, το σημείο είναι η τραγωδία, άνθρωποι όντως πενθούν αυτή τη στιγμή, έχουν χάσει τα παιδιά τους, τους συντρόφους τους. Μιλάμε για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είναι ασύλληπτο όλο αυτό. Αυτό δεν διαχωρίζεται. Αν θα το πιάσει το δελτίο ειδήσεων ή αν θα το πιάσει μία ψυχαγωγική εκπομπή... Ο καθένας το διαχειρίζεται με τον σεβασμό και την ανθρωπιά που έχει. Αυτό γιατί διαβάζω διάφορα περίεργα που με θλίβουν». 

Με το θέμα ασχολήθηκαν, επίσης, οι εκπομπές «Γεια σου» και «Breakfast @Star», ενώ σήμερα αναφορά έκανε και η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τη δική της εκπομπή, αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νατάσσα ΜποφίλιουΤέμπηΦαίη ΣκορδάΓιώργος ΛιάγκαςΠάολασιδηροδρομικό δυστύχημαειδήσεις τώρα