Lifestyle|12.03.2023 14:00

Leonardo DiCaprio - Gigi Hadid: Πέρασαν «σχεδόν όλη τη νύχτα» μαζί σε εκδήλωση για τα Όσκαρ στο Λος Άντζελες

Newsroom

Το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) περνούν και πάλι χρόνο μαζί. Μια πηγή ανέφερε στο PEOPLE ότι οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στο pre-Oscars party του Darren Dzienciol και του Richie Akiva την Παρασκευή.

«Ο Leo και η Gigi ήταν κρυμμένοι κάτων από μια τέντα προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Δεν υπήρξε κάποια δημόσια εκδήλωση αγάπης, αλλά ήταν μαζί σχεδόν όλη τη νύχτα και μόλις που μετακινήθηκαν από το σημείο», λέει η πηγή. Ωστόσο, μια άλλη πηγή δήλωσε στο PEOPLE: «Οι δυο τους ήταν σε μια ομάδα με πάνω από δώδεκα άτομα στο VIP τμήμα».

Η είδηση έρχεται ένα μήνα μετά τη δήλωση ενός ατόμου που βρίσκεται στο περιβάλλον του supermodel ότι η σχέση τους «ξεφούσκωσε» και ότι οι δυο τους δεν βλέπουν πια ο ένας τον άλλον, αφού συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2022 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

«Δεν τον έχει δει εδώ και καιρό. Απλά αποφάσισε ότι τελείωσε μαζί του», δήλωσε τότε η πηγή στο PEOPLE. «Βρίσκονται σε πολύ διαφορετικές θέσεις στη ζωή τους. Εκείνη δίνει προτεραιότητα στο να είναι μητέρα. Δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρό έτσι κι αλλιώς. Κατά κάποιο τρόπο απλά ξεφούσκωσε».

Το σούπερ μόντελ, 27 ετών, και ο σταρ του The Wolf of Wall Street, 48 ετών, εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί τον Νοέμβριο, αφού έφυγαν από το ίδιο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη.

«Η Gigi συνεχίζει να περνάει χρόνο με τον Λίο στη Νέα Υόρκη. Έχει μεγάλη κατανόηση για το γεγονός ότι είναι μαμά και εργάζεται γύρω από το πρόγραμμά της για να τη βλέπει - είναι πολύ γλυκό», δήλωσε τότε στο PEOPLE πηγή από το περιβάλλον της Hadid. «Η Τζίτζι είναι ξετρελαμένη».

Η Gigi και ο πρώην σύντροφός της Zayn Malik καλωσόρισαν το πρώτο τους κοινό παιδί -την 2χρονη κόρη τους Khai- τον Σεπτέμβριο του 2020. Εκείνη και ο τραγουδιστής του χώρισαν τον Οκτώβριο του 2021, μετά από έναν υποτιθέμενο καβγά με τη μητέρα της Gigi, Yolanda Hadid.

Ο DiCaprio προερχόταν επίσης από μια μακροχρόνια σχέση με την Camila Morrone, με την οποία χώρισε το καλοκαίρι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Ο DiCaprio εθεάθη με την ηθοποιό Victoria Lamas στα τέλη Δεκεμβρίου, αν και οι πηγές λένε ότι εξακολουθούσε να βλέπει την Hadid εκείνη την εποχή. Μια πηγή δήλωσε τότε στο PEOPLE ότι οι δυο τους βλέπονταν στη Νέα Υόρκη όταν ήταν και οι δύο διαθέσιμοι. Δεν πέρασαν, ωστόσο, τις γιορτές μαζί, καθώς η Hadid επικεντρώθηκε στην οικογένειά της, ενώ ο DiCaprio πέρασε χρόνο στο Λος Άντζελες.

Πιο πρόσφατα, εμφανίστηκαν φωτογραφίες του DiCaprio να περνάει χρόνο με το 19χρονο μοντέλο Eden Polani. Φωτογραφήθηκαν να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον σε ένα πάρτι για την κυκλοφορία του άλμπουμ του μοντέλου Riley Montana.

Μια πηγή διέψευσε έκτοτε κάθε φήμη ότι το ζευγάρι έβλεπε ο ένας τον άλλον ρομαντικά, υποστηρίζοντας ότι κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλον και «επειδή ο Λίο μπορεί να μιλάει ή να κάθεται με μια κοπέλα δεν σημαίνει ότι βγαίνει μαζί της».

Ο χωρισμός με την Καμίλα Μορόνε

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Leonardo DiCaprio) και το μοντέλο Καμίλα Μορόνε (Camila Morrone) έβαλαν τέλος στη σχέση τους μετά από 4 χρόνια. 

Ο ηθοποιός διατηρούσε σχέση με το γνωστό μοντέλο, Καμίλα Μορόνε, με το ειδύλλιό τους να ξεκινά το 2017, όταν εκείνη ήταν μόλις 20 ετών. Μέχρι στιγμής, όλοι πίστευαν ότι αυτή θα είναι που θα «σπάσει» την κατάρα του Λίο, όμως «έπεσαν έξω». Πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε στη Sun πως εκείνος και η 25χρονη Καμίλα τερμάτισαν «ήσυχα και πολιτισμένα» τη σχέση τους νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

 

«Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς το έληξαν», ανέφερε η πηγή, εξηγώντας πως τα φορτωμένα τους προγράμματα ήταν η βασική αιτία του χωρισμού τους. «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια».

Πριν χωρίσουν η Καμίλα σε ερώτηση που της είχε γίνει για τα 22 χρόνια διαφορά που έχει με τον ΝτιΚάπριο, είχε σχολιάσει: «Υπάρχουν τόσες πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ και στην ιστορία του κόσμου, μεταξύ ανθρώπων που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας», «πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να βγαίνει με όποιον θέλει».

Τη μεγάλη διαφορά ηλικίας του ΝτιΚάπριο με τις σχέσεις του, διακωμώδησε ο Ρίκι Ζερβέ κατά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών. «Στο Once Upon a Time In Hollywood η ταινία κρατάει τρεις ώρες. Ο Ντι Κάπριο εμφανίστηκε στη πρεμιέρα με μια γυναίκα και μέχρι να τελειώσει η ταινία, αυτή είχε γίνει ήδη πολύ ηλικιωμένη γι’ αυτόν», είπε ο Ζερβέ.

Ο 47χρονος νικητής των Όσκαρ και η ηθοποιός/μοντέλο - οι οποίοι κρατούσαν τη σχέση τους ως επί το πλείστον ιδιωτική - ήταν μαζί από τον Ιανουάριο του 2018 κατά τη διάρκεια μιας εξόδου στο Άσπεν του Κολοράντο και έκαναν το ντεμπούτο τους ως ζευγάρι όταν κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά στα Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2020.

Σε συνέντευξή του στο Marie Claire, ο Ντι Κάπριο είχε αφήσει αιχμές ότι επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια. «Εννοείτε αν θέλω να φέρω παιδιά σε έναν κόσμο σαν κι αυτόν; Αν συμβεί, συνέβη. Θα προτιμούσα να μην επεκταθώ σε λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν», είχε δηλώσει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΌσκαρμοντέλοΛεονάρντο Ντι Κάπριοειδήσεις τώραΌσκαρ 2023Τζίτζι Χαντίντ