Lifestyle|30.03.2023 11:54

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Χώρισαν ύστερα από 8 χρόνια σχέσης, οι φήμες και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Newsroom

Χωριστούς δρόμους έπειτα από οκτώ χρόνια κοινής ζωής, φαίνεται πως τράβηξαν η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Breakfast @ Star». Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας επικοινώνησε με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού και επιβεβαίωσαν τον χωρισμό.

«Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός» αποκάλυψε. 

Ωστόσο, και οι δύο ηθοποιοί εξακολουθούν να διατηρούν στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες. Τελευταίο στιγμιότυπο που ανέβασαν οι δυο τους είναι από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί στην κάμερα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «Εκδρομή». Από τότε δέθηκαν και αποτέλεσαν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. 

 

Η αλήθεια για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Το αμέσως επόμενο ρεπορτάζ θέλει την Ευγενία Σαμαρά να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση με τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. «Το ρεπορτάζ μου λέει ότι αυτή η είδηση είναι ανυπόστατη, είναι αναληθής, έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι μία αναληθής πληροφορία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» επισήμανε ο δημοσιογράφος του STAR. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ζευγάριχωρισμόςΟδυσσέας ΠαπασπηλιόπουλοςΕυγενία Σαμαρά