Lifestyle|07.03.2019 09:24

Τα ζώδια της Πέμπτης (7/3)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς υποδεικνύει να κρατήσεις µυστικές τις κινήσεις σου σε κάθε τοµέα. Η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή φέρνει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήµατα. Απόφυγε πισωγυρίσµατα σε καταστάσεις, ιδιαίτερα στον αισθηµατικό τοµέα.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς παρακινεί να δεις αγαπηµένους, να περάσεις χρόνο σε σύλλογο ή να ασχοληθείς µε συλλογική δραστηριότητα. Η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή δείχνει πως αυτά που θέλεις δύσκολο να τα πραγµατοποιήσεις σήµερα, καθώς υπάρχουν προβλήµατα στην επικοινωνία.

Δίδυµοι

Σε απασχολεί η δουλειά καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει ζητήµατα καριέρας στο προσκήνιο. Η ηµέρα, όµως, δεν είναι δοτική, γι’ αυτό κράτα πιο χαλαρή στάση. Η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή δείχνει πως ίσως έρθουν στο προσκήνιο γεγονότα που είχαν συµβεί στο επαγγελµατικό σου περιβάλλον στο παρελθόν.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς δηµιουργεί κατάλληλες προϋποθέσεις να συναντήσεις κόσµο και να βγεις βόλτα µε αγαπηµένους σου. Οτιδήποτε κάνεις να έχεις κατά νου πως η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή δηµιουργεί προβλήµατα στην επικοινωνία. Να είσαι ξεκάθαρος/η µε τα λόγια σου και να µη µιλάς µε υπονοούµενα.

Λέων

Θα νιώσεις ανεξήγητη νοσταλγία για ανθρώπους του παρελθόντος, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει αναµνήσεις. Η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή δείχνει πως οι αναµνήσεις γίνονται αφορµή να επανακτήσεις επαφή µε πρόσωπο που είχες σχέση παλαιότερα. Πρόσεχε καθώς σε συναισθηµατική υπερχείλιση µιας στιγµής ίσως κάνεις κάτι που θα µετανιώσεις.

Παρθένος

Συγκεντρώσου στο ηµερήσιο πλάνο καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει ότι ίσως προκύψουν ραντεβού µε συνεργάτες ή επαγγελµατικά ζητήµατα τα οποία δεν είχες υπολογίσει. Η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή δεν βοηθάει στην επικοινωνία, γι’ αυτό πρόσεξε να µην παρεξηγηθούν τα λόγια σου, ιδιαίτερα αν έχεις κάποιο επαγγελµατικό ραντεβού.

Ζυγός

Τα εργασιακά σε απασχολούν καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς τα κάνει ιδιαίτερα σηµαντικά. Η προσήλωση που θα τα δεις βοηθάει να ξεµπερδεύεις µαζί τους, όµως ταυτόχρονα δηµιουργεί και άγχος σχετικά µε αυτά. Η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή δηµιουργεί κάποιες δυσκολίες, ιδιαίτερα αν στις εργασιακές υποχρεώσεις σου εµπλέκονται και άλλοι.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς ευνοεί οτιδήποτε σου προσφέρει χαρά. Μια καλλιτεχνική δραστηριότητα είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή δείχνει πως ένα παρελθοντικό ζήτηµα -ίσως µια ερωτική σου σχέση- θα έρθει ξανά στο παρόν έστω και σαν σκέψη.

Τοξότης

Προτίµησε να ασχοληθείς µε δουλειές που δεν έχεις ασχοληθεί ακόµα. Η Σελήνη στους Ιχθύς και η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή δείχνει πως ίσως προκύψουν εργασίες σχετικές µε το σπίτι σου. ∆ώσε ιδιαίτερη προσοχή αν στείλεις ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου να τακτοποιήσει δική σου υποχρέωση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς δηµιουργεί ανάγκη να µοιραστείς ο,τι σε απασχολεί µε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή δείχνει ότι αυτό είναι ριψοκίνδυνο, καθώς ίσως οι κουβέντες δηµιουργήσουν παρεξηγήσεις. Αν κανόνισες να αγοράσεις κάτι, πρόσεχε διπλά να µην πάρεις κάτι ελαττωµατικό.

Υδροχόος

Πρόσεχε τη διευθέτηση ζητηµάτων µε χρήµατα, λογαριασµούς και τέτοιες υποχρεώσεις. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε προτρέπει να ασχοληθείς µε αυτά, όµως η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή είναι αποτρεπτική. Ισως ξεχάσεις απλήρωτο λογαριασµό ή πας να τον πληρώσεις και έχεις αφήσει τα χρήµατα στο σπίτι! Η ηµέρα δεν ενδείκνυται για υλοποιήσεις µεγάλων σχεδίων.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί ανάµεικτα συναισθήµατα, καθώς από τη µια είσαι χαρούµενος/η ακόµα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο και από την άλλη ίσως κάτι σκεφτείς και η διάθεσή σου αλλάξει άρδην. Η σύνοδός της µε τον ανάδροµο Ερµή δείχνει πως δεν είναι καλή ιδέα να σκέφτεσαι παρελθοντικά ζητήµατα, κυρίως ζητήµατα που αφορούν προσωπική σου σχέση.

ωροσκόπιοζώδια