Lifestyle|13.04.2023 09:44

Jamie Foxx: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο - Η έκκληση της οικογένειάς του

Newsroom

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx), όπως ανακοίνωσε η κόρη του, Corinne. Συγκεκριμένα, μέσα από μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, έκανε γνωστό ότι ο 55χρονος καλλιτέχνης υπέστη μία «ιατρική επιπλοκή» που επέβαλε την αναγκαία μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Jamie Foxx, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την ιδιωτική της ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου» έγραψε η Corinne.

 

Αργότερα, η ίδια απενεργοποίησε τα σχόλια στην ανάρτηση, ενώ δεν διευκρίνισε τον όρο «ιατρική επιπλοκή» για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της. Σύμφωνα με το TMZ, η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού κρίθηκε σοβαρή και επείγουσα. Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Jamie Foxx ή τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο. 

Σημειώνεται ότι μόλις τη Δευτέρα είχε αρχίσει γυρίσματα για το «Back In Action» στην Ατλάντα με την Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάμερον Ντίαζinstagramειδήσεις τώραηθοποιόςΤζέιμι Φοξνοσοκομείο