Lifestyle|13.04.2023 13:58

Φαίη Σκορδά για αποχώρηση από τον ΑΝΤ1: «Δεν θα ξεχάσω το δελτίο τύπου»

Newsroom

Με αφορμή την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το STAR, η Φαίη Σκορδά θυμήθηκε τη δική της αποχώρηση από τον ΑΝΤ1, έπειτα από δέκα χρόνια συνεργασίας. «Όλες αυτές οι συνθήκες για μένα είναι πολύ αγχώδεις και για εμένα το πιο σημαντικό είναι το πώς φεύγει, και όχι το πώς πας κάπου. Και δείχνει και πολλά και για τις δύο πλευρές, όχι μόνο για τους παρουσιαστές αλλά και για τα κανάλια» ανέφερε, αρχικά, η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Δεν θα ξεχάσω ότι παρότι έφυγα από τον ΑΝΤ1, έβγαλαν για εμένα ένα πολύ ωραίο δελτίο Τύπου. Το κρατάω μέσα στην καρδιά μου και γι’ αυτό που είναι ένα χαρτί με πέντε λέξεις, το εκτιμώ πολύ και εκτιμώ και τους ανθρώπους εκεί γιατί θεωρώ ότι μου φέρθηκαν σωστά, δηλαδή με αξιοπρέπεια. Γι’ αυτό λέω και για τις δύο πλευρές. Τιμούν έναν άνθρωπο. Τιμάει τα 10 χρόνια συνεργασίας. Έβγαλαν ένα δελτίο Τύπου και γι’ αυτό δεν θα συνεχίσω να λέω και ευχαριστώ γι’ αυτή την συνεργασία. Το λέω τιμητικά υπέρ ενός καναλιού, δεν το λέω για μένα». 

Με μία λιτή ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε τη Φαίη Σκορδά

Ήταν αρχές Ιουλίου, λίγες ώρες μετά το μεγάλο φινάλε της πρωινής εκπομπής, ο ΑΝΤ1 με μία λιτή ανακοίνωση πενήντα λέξεων αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τη Φαίη Σκορδά για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για εννιά χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Βίκυ ΚαγιάΑΝΤ1Φαίη Σκορδάειδήσεις τώρα