Lifestyle|14.04.2023 10:35

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής» - Διακοπές μαζί με την Αλεξάνδρα Νίκα στην Καλιφόρνια

Newsroom

Καλεσμένος σε κυπριακή εκπομπή βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική διαδρομή μου και τη ζωή του. 

«Από μικρός μου άρεσε να εξελίσσομαι και στον τρόπο που τραγουδάω. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δεν γεννήθηκα μουσικός. Οι εταιρείες τους έλεγαν "μην ασχολείστε με αυτόν, γιατί θα τα χάσετε", ας πούμε» ακούγεται να λέει στο τρέιλερ της εκπομπής «Τετ α Τετ», η οποία θα μεταδοθεί την Κυριακή του Πάσχα από τον ALPHA Κύπρου.

«Δεν πιστεύω ότι ψωνίστηκα ποτέ. Δεν νιώθω ότι είμαι ένας τραγουδιστής αυτή τη στιγμή. Νιώθω σαν ένας ζωγράφος που ζωγραφίζει έναν πίνακα, ο οποίος πίνακας έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα» πρόσθεσε.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να κάνει τη δική του οικογένεια, δήλωσε: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για οικογένεια. Είναι κάτι που γίνεται, όποτε θέλει ο Θεός κι εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια», ενώ πρόσθεσε για τις σχέσεις του: «Γενικά μου αρέσει να τις προστατεύω».

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα μαζί για Πάσχα στην Καλιφόρνια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας», ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Καλιφόρνια και μάλιστα κάνουν διάφορες αναρτήσεις στα social media από τα ίδια μέρη, αλλά και ξεχωριστά. 

«Βρίσκονται στην Αμερική και στο Μπέβερλι Χιλς μαζί με τον καλό τους φίλο Ανέστη που τους έφερε άλλωστε και πιο κοντά. Η Αλεξάνδρα Νίκα σπούδαζε εκεί οπότε γνωρίζει καλά τα μέρη. Μάλιστα ο πατέρας της κοπέλας λέγεται πως βρέθηκε πρόσφατα στο μαγαζί που τραγουδά ο Κωνσταντίνος με τον Σάκη Ρουβά. Οι δύο καλλιτέχνες θα συνεχίσουν στο κέντρο και μετά το Πάσχα» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. 

Φορώντας, μάλιστα, φανέλα του ΛεΜπρόν Τζέιμς ο τραγουδιστής επισκέφθηκε το «Crypto.com Arena» και παρακολούθησε από τις πρώτες σειρές τη νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 108 - 102 στην παράταση για το play-in του NBA. 

 

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του επιχειρηματία στον χώρο των αλλαντικών Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών. Ο Γιώργος Νίκας είχε την ομώνυμη επιχείρηση μέχρι και το 2003 όπου την πούλησε. Η 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠάσχαΤάσος Τρύφωνοςειδήσεις τώραΚαλιφόρνιαδιακοπέςΚωνσταντίνος Αργυρός