Lifestyle|19.04.2023 10:10

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά της Βικτόρια Μπέκαμ και το παθιασμένο φιλί

Newsroom

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) είχε γενέθλιά την Δευτέρα του Πάσχα και τα γιόρτασε δίπλα στον άντρα της ζωής της, Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham). Η σχεδιάστρια μόδας επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο Μαϊάμι μαζί με τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους.

Τόσο η Βικτόρια Μπέκαμ όσο και ο σύζυγός της δημοσίευσαν φωτογραφίες από την εξόρμησή τους, την ξεχωριστή ημέρα όμως, και οι δύο επέλεξαν δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες.

Η σχεδιάστρια μόδας ανήρτησε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, όπου ανταλάσουν ένα παθιασμένο φιλί με θέα την θάλασσα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βικτόρια Μπέκαμ έγραψε: «Στη μέση του πουθενά με τον αγαπημένο μου άνθρωπο».

 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από την πλευρό του δημοσίευσε μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου «πείραζε» τη γυναίκα του σε μία από αυτές, ενώ έπεφτε από το paddle board. Στην ανάρτηση μιας κοινής τους φωτογραφίας από τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους έγραψε: «Χρόνια πολλά στην πιο καταπληκτική σύζυγο και μαμά  που μας εμπνέει κάθε μέρα, σε αγαπάμε και σου αξίζει να έχεις την πιο τέλεια μέρα, χρόνια πολλά».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γενέθλιαΒικτόρια ΜπέκαμΝτέιβιντ Μπέκαµειδήσεις τώρα