Lifestyle|08.03.2019 18:33

Για την παρέα: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος... τρόλαρε τον Μουτσινά (vid)

Newsroom

Το μεσημέρι της Παρασκευής (8/3), ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Για την παρέα». Η συζήτηση των δύο αντρών έγινε γύρω από το βιβλίο του, τη συμμετοχή του στο «Survivor», αλλά και τον ρόλο του στο «Τατουάζ».

«Διαβάζοντας κάποιος το βιβλίο θα καταλάβει ότι κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος όπως πάρα πολλοί που έχουν δυσκολευτεί αρκετά στη ζωή τους, είναι κάποια πράγματα που τα μοιράζομαι, δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς αποφασίζουμε τι θέλουμε. Έχουμε μια πίστη μέσα μας που άμα τη δυναμώσουμε πολύ για αυτό που θέλουμε να κάνουμε, μπορούμε να το πετύχουμε ή μπορούμε να αλλάξουμε την αντικειμενικότητα των πραγμάτων.

Επειδή δεν ήταν επιλογή μου μετά το παιχνίδι να συμβεί όλο αυτό, προσπαθώ να το διαχειριστώ ανάλογα, στα μέτρα μου και αν μπορώ να κάνω και κάτι για το μέλλον που θα μου αρέσει και θα με ευχαριστεί να το κάνω», είπε, μεταξύ άλλων, ο Ντάνος.

Όσον αφορά στο «Τατουάζ», ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τον τρόπο που έφτασε η πρόταση στα χέρια του: «Ήταν αρκετά πιο πριν από τη μέρα που ξεκίνησε, η πρόταση. Με τρόμαζε το να εκτεθώ, να μην χαλάσω ένα πρόσωπο που ναι μεν ήταν δημοφιλές, αλλά από την άλλη κάνοντας μια προσπάθεια για το μέλλον μου. Το είδα και ως δουλειά».

Για την πορεία στον χώρο της ηθοποιίας, δήλωσε: «Το τόλμησα γιατί αισθάνθηκα ασφάλεια γιατί προσάρμοσαν το ρόλο πάνω μου και ήταν εκεί για εμένα. Μου άρεσε περισσότερο από ότι περίμενα, όμως είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι οτιδήποτε δεν μπορώ να το κάνω».

Ωστόσο, λίγο πριν τελειώσει η σημερινή εκπομπή, ο πρώην παίκτης του «Survivor» έκανε ένα δώρο στον Νίκο Μουτσινά, το οποίο περιελάμβανε μία βούρτσα και ένα σαμπουάν. 

«Τι είναι;» ρώτησε ο παρουσιαστής καθώς άνοιγε το πακέτο και μόλις είδε το δώρο του σχολίασε: «εγώ φταίω που διάβασα το βιβλίο!», ενώ ο Ντάνος του απάντησε «Δεν ξέρεις, μπορεί καμιά φορά να θέλεις να τα μακρύνεις». 

 
Για την παρέαΝίκος ΜουτσινάςΓιώργος ΑγγελόπουλοςΝτάνος