Lifestyle|04.05.2023 14:41

Απεργία σεναριογράφων στις ΗΠΑ: Ακυρώθηκε το νέο επεισόδιο του SNL με τον Pete Davidson

Newsroom

Το επερχόμενο επεισόδιο με τον Πιτ Ντέιβιντσον στο Saturday Night Live ακυρώθηκε λόγω της απεργίας του Σωματείου Σεναριογράφων Αμερικής (Writers Guild of America).

Ο κωμικός επρόκειτο να επιστρέψει στο SNL αυτό το Σαββατοκύριακο για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το σόου πέρυσι και ανακοίνωσε ότι καλεσμένος του θα ήταν ο μουσικός Lil Uzi Vert.

Όμως το NBC ανακοίνωσε έκτοτε ότι θα μεταδώσει επαναλήψεις λόγω της απεργίας. Σε ανακοίνωσή του το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο αναφέρει, σύμφωνα με το Variety: «Θα μεταδίδονται επαναλήψεις του SNL από το Σάββατο 6 Μαΐου εκτός αν υπάρξει κάτι νεότερο».

Δεν είναι σαφές εάν τελικά κάποια νέα επεισόδια θα προβληθούν στην 48η σεζόν, καθώς μετά τον Μάιο το σόου συνήθως διακόπτεται για το καλοκαίρι.

Μιλώντας στο «The Tonight Show» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Πιτ Ντέιβιντσον αστειεύτηκε για την πιθανότητα ακύρωσης του SNL. «Δεν είναι θετικό γιατί απλώς τροφοδοτεί την περίεργη ιστορία μου που έχω στο μυαλό μου. Σκέφτομαι ότι δεν ήθελαν να παρουσιάσω το σόου - όλα έχουν να κάνουν με εμένα!» σημείωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρααπεργίασεναριογράφοςΗΠΑ