Lifestyle|10.03.2019 11:22

Παντρεύεται για τέταρτη φορά η Tζένιφερ Λόπεζ (pic)

Newsroom

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει για τέταρτη φορά από ότι φαίνεται η Τζένιφερ Λόπεζ. Η διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Αλεξ Ροντρίγκεζ αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους στην επόμενη φάση.

Η σταρ είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της και το ανακοίνωσε μέσω Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τα χέρια τους πιασμένα, ενώ το δικό της κοσμεί το εντυπωσιακό μονόπετρο με το οποίο αρραβωνιάστηκαν.

 

Ροντρίγκεζ και Λόπεζ είναι ζευγάρι από τις αρχές του 2017. Για την Λόπεζ αυτός θα είναι ο τέταρτος γάμος και για τον Ροντρίγκεζ ο δεύτερος, ενώ αμφότεροι έχουν από δύο παιδιά, από τους προηγούμενους γάμους τους.

Τον Απρίλιο του 2018 η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο Harper's Bazaar: «Θα ήθελα να γεράσω με κάποιον με τον οποίο θα έχουμε δεσμευτεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πιέζω για τίποτα».

Πάντως και ο A-Rod φαίνεται να το ήθελε πολύ αφού έγραψε σε σχόλια στο twitter, «χαίρομαι που δεν έπρεπε να περιμένω 16 χρόνια για αυτό το ναι», κάνοντας αναφορά στο πόσο καιρό περίμενε στα μεγάλα πρωταθλήματα για την πρώτη του μεγάλη διάκριση στο World Series (το αμερικανικό πρωτάθλημα μπέιζμπολ)

Ο Ροντρίγκεζ, πρώην αθλητής του μπέιζμπολ, της έκανε την πρόταση γάμου σε απόδρασή τους στις Μπαχάμες.

Νωρίτερα το ζευγάρι είχε «ανεβάσει» στα social media μια αποκαλυπτική φωτογραφία της Τζένιφερ, που σχολιάστηκε με δεκάδες χιλιάδες likes: 

 
Τζένιφερ ΛόπεζΆλεξ Ροντρίγκεζπρόταση γάμου