Lifestyle|11.05.2023 12:34

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: «Είναι άβολο» σχολιάζουν οι πρωινές εκπομπές τις δηλώσεις του πρώην ζευγαριού

Newsroom

Ένα από τα θέματα που σχολιάστηκαν σήμερα στις πρωινές εκπομπές ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση μέσω ανακοίνωσης της Σίσσυς Χρηστίδου. Ο frontman των Onirama δήλωσε μεταξύ άλλων πως έχει δώσει «173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι. Με πληγώνει αφάνταστα να διαβάζω ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή», ενώ ταυτόχρονα άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο διέρρευσαν πληροφορίες της δικαστική διαμάχης τους.  

Από την άλλη, η παρουσιάστρια εξέφρασε τη θλίψη και τη δυσαρέσκειά της με τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του πρώην συζύγου της, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση των γεγονότων και σημειώνοντας πως θα κινηθεί νομικά προκειμένου να προστατεύσει τόσο τον εαυτό της όσο και τα παιδιά της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να εκφράσει την άποψή της, σχετικά με την έκταση που έχει πάρει το θέμα, σχολιάζοντας αρχικά ότι: «Θεωρώ ότι πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις οι εγωισμοί όχι να μπαίνουν στην άκρη να τους θάβουμε στο υπόγειο και να μη βγαίνουμε να δημοσιοποιούμε, είναι πάρα πολύ στενάχωρο. Εγώ σαν γυναίκα και σαν μάνα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα, διάβασα και άκουσα. Θεωρώ λάθος το να βγαίνουμε δημόσια και να δημοσιοποιούμε τέτοια στοιχεία, έστω και αν νιώθουμε αδικημένοι, έστω και αν νιώθουμε ότι αμαυρώθηκε η φήμη μας».

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί προς τα έξω, αλλά ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε στη συνέντευξη ότι "τα παιδιά κατέθεσαν στο δικαστήριο χωρίς την παρουσία των γονέων" που για μένα είναι πάρα πολύ άσχημο. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν μπορούσαν να τα βρουν με τίποτα με αποτέλεσμα οι δικαστές ν' αναγκαστούν να καλέσουν τα παιδιά στο δικαστήριο για να μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και τι γίνεται. Είναι πάρα πολύ τραυματικό για τα παιδιά και, αν πραγματικά αγαπάνε τα παιδιά τους, αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Θέλω να πω ότι μπορεί να υπάρχει θυμός, ένταση, εγωισμός. Όλα αυτά πρέπει για τα παιδιά τους να διαφυλαχθούν. Μέχρι στιγμής η Σίσσυ δεν είχε δημοσιοποιήσει θέματα, ο Θοδωρής όμως από την άλλη λέει ότι η Σίσσυ τον πήγε στα δικαστήρια. Οι δύο γονείς πρέπει να κάτσουν κάτω να τα βρούνε. Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει και πάρα πολύ στενάχωρο».  

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό»

Την ίδια άποψη είχε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία περιέγραψε ότι αισθάνθηκε άβολα, βλέποντας τη συνέντευξη του τραγουδιστή και δεν πιστεύει ότι είχε κάποιο λόγο να βγει δημόσια και να τοποθετηθεί με αυτό τον τρόπο για τη μητέρα των παιδιών του. «Την προηγούμενη φορά είχα και έναν διαπληκτισμό με τον Θοδωρή για κάποια πράγματα που είχαν ειπωθεί στην εκπομπή, με είχε πάρει ένα τηλέφωνο. Βέβαια μετά ο άνθρωπος μου ζήτησε συγγνώμη. Τους καταλαβαίνω και τους δυο γιατί ξέρω ότι και οι δυο είναι πολύ καλά παιδιά και πολύ καλοί γονείς.

Ρε Θοδωρή όμως, θα το πω μέσα από την καρδιά μου, για ποιο λόγο να δώσεις αυτή τη συνέντευξη χθες; Η γυναίκα σου, η μητέρα των παιδιών σου που ξέρω ότι την έχεις αγαπήσει πάρα πολύ, στον θάνατο της μητέρας της ήσουν δίπλα της – που τον τιμά αυτό – για ποιο λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία που κάνει εκπομπή η κοπέλα κάθε Σαββατοκύριακο, είναι με τα παιδιά, έχει περάσει δύσκολα με την οικογένειά της, κι εσύ να μπεις στη διαδικασία να δώσεις μια συνέντευξη και να πεις τέτοια προσωπικά στοιχεία που να στεναχωρήσεις και τη μητέρα των παιδιών σου αλλά και τα παιδάκια σου.

Και να περιμένουν τώρα, να δουν τη Σισσυ το Σαββατοκύριακο αν θα πει κάτι στην εκπομπή, που δε θα πει. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής. Είναι δυο παιδιά που ερωτεύτηκαν πολύ, βοήθησαν ο ένας τον άλλον, ανέβηκαν μαζί, πάρα πολύ γλυκά παιδιά και πολύ χαμηλών τόνων. Δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό χθες. Και ξαναλέω, για να μην πουν ότι λέω για τη Σίσσυ ή ότι με έβαλε ο Κοκλώνης επειδή είμαστε στην ίδια εταιρεία, δε μου έδωσε κανείς εντολή να τη στηρίξω, δεν είμαστε ούτε φίλες, ούτε κολλητές, τη συμπαθώ και την εκτιμώ που τη ξέρω σαν επαγγελματία, αλλά μπαίνω στη θέση μιας γυναίκας που ξέρω ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα πως είναι, να πρέπει να αντιμετωπίσει όλο αυτό που έγινε χθες με δυο παιδιά που έχει να μεγαλώσει μέσα στο σπίτι. Μπαίνω στη θέση της». 

Φαίη Σκορδά: «Πολύ άβολο»

Από τη μεριά της, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Μιλάμε για δύο πρόσωπα που είναι πολύ αγαπημένα, εξαιτίας της εργασίας τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια, ο Θοδωρής Μαραντίνης ένας εξαιρετικός τραγουδιστής. Στη μέση όμως είναι δυο παιδιά. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, η Σίσσυ δεν θ' απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχει βγει ποτέ on camera να εκθέσει κάποια στοιχεία». Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης του τραγουδιστή, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Πολύ άβολο. Στις εκπομπές πολλές φορές, όταν έχουμε έναν καλεσμένο ή στα περιοδικά, αυτό που θέλει ο δημοσιογράφος είναι να τα πει όλα. Να πει και λεπτομέρειες, να έχει επιτυχία. Στο συγκεκριμένο επειδή αφορά τέτοια θέματα, επειδή αφορά στα παιδιά, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ άβολο. Ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πολλές πληροφορίες».

Κώστας Τσουρός: «Έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό του»

«Έχω ζητήσει πολλές φορές να κάνω συνέντευξη από τον Θοδωρή Μαραντίνη και η απάντηση πάντα ήταν ότι δεν ήθελε να αναφερθώ στο εν λόγω θέμα, προφανώς για να βγει χθες και να μιλήσει με τόσες λεπτομέρειες, ξεχείλισε το ποτήρι για τον ίδιο με κάποιον τρόπο. Και με τον τρόπο ότι τελευταία υπάρχουν δικαστικά ρεπορτάζ που τον θίγουν ως άνθρωπο και ως πατέρα.

Αυτό είναι η μία πλευρά και καταλαβαίνω την ανάγκη του να βγει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να πει κάποια πράγματα. Στον δημόσιο λόγο, όταν υπάρχουν παιδιά, δε μπορείς να βγαίνεις και να τα κάνεις φραγκοδίφραγκα. Αυτά που είπε με τα χρήματα είναι κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν μόνο τους δύο και δεν αφορούν τον κόσμο. Από την άλλη τα χρήματα που έδωσε, τα έδωσε για τα παιδιά του και όχι για τη Σίσσυ. Έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά όχι με τόσες λεπτομέρειες» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πληγωμένη»

Την επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Επειδή έτυχε και μίλησα μαζί της, είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, αιφνιδιασμένη και πληγωμένη ως μητέρα. Της είπα να δει το θέμα αν θέλει να πούμε κάτι επιπλέον και μου είπε ότι δε μπορεί γιατί σήμερα έχει τα παιδιά και πρέπει να τα πάει σχολείο. Μου είπε ότι δε μπορεί να πιστέψει ότι αυτά τα δεδομένα βγαίνουν στη δημοσιότητα.  Από την άλλη, η άλλη πλευρά κατάλαβα ότι ένιωσε την ανάγκη να πει ότι δεν είναι αυτός ο αδιάφορος πατέρας που πάνε να παρουσιάσουν, που δεν πληρώνει τίποτα για τα παιδιά και ότι δεν έχει χάσει» είπε η παρουσιάστρια την ώρα που ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου βρισκόταν στην τηλεφωνική γραμμή.

«Είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, απογοητευμένη. Μου λέει: "Δεν το πιστεύω ότι πρέπει να ζήσω όλο αυτό, τι θα πω στα παιδιά". Ήταν αγχωμένη. Δεν έδωσε συνέντευξη η Σίσσυ με τέτοια στοιχεία. Εγώ έχει τύχει να δω τον Θοδωρή πριν χρόνια στον στίβο και ήταν πολυ τρυφερός μπαμπάς με τους γιους του και η Σίσσυ μου είπε ότι θέλει τα παιδιά να είναι με τον μπαμπά τους, να περνάνε χρόνο μαζί και να τον θαυμάζουν» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΘοδωρής ΜαραντίνηςΣίσσυ Χρηστίδουδιαζύγιο