Lifestyle|10.03.2019 13:27

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Σφακιανάκη μετά την αποχώρηση της Πάολα (vid)

Newsroom

Δύο βδομάδες πριν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της Πάολα στο Γκάζι Live, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα σταματήσει από το σχήμα. Όπως, εξηγεί η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram η συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη ήταν αυτή που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει. 

«Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο, τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η κορυφαία λαϊκή καλλιτέχνιδα της γενιάς της. 

Παράλληλα, τονίζει πως είναι η πρώτη φορά που δεν τελειώνει μια σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασε μαζί του, ενώ ευχαριστεί την επιχείρηση Μαροσούλη και τους 120 εργαζόμενους που πλέον είναι οι 120 νέοι φίλοι της.

Ωστόσο, μετά το αιφνίδιο φινάλε, ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο λαϊκός τραγουδιστής ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο «Club Vogue» μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, η οποία φέτος είχε την τιμητική της στην πόλη, αφού κάθε Κυριακή εμφανιζόταν στο Markiz που ήταν πάντα sold out.

Το σχήμα θα συμπληρώσουν οι Goin’ Through, που τα τελευταία χρόνια δίνουν πάντα το «παρών» στις εμφανίσεις του Νότη Σφακιανάκη. 

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή 29 Μαρτίου. 

Έλλη ΚοκκίνουΘεσσαλονίκηΝότης ΣφακιανάκηςΠάολα