Lifestyle|12.05.2023 12:00

Eurovision 2023: «Φυγάδευσαν» τον Βίκτωρα μετά τον αποκλεισμό του - Ξέσπασε ο Λιάγκας με την ελληνική συμμετοχή

Newsroom

Ο Β' Ημιτελικός της Eurovision 2023 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/5), με την Ελλάδα να παραμένει εκτός του μεγάλου τελικού, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (13/5). Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, o Victor Vernicos έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το δικό του μήνυμα προς όλους όσους τον στήριξαν.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος δημοσίευσε μια εικόνα με μαύρο φόντο και έγραψε: «Σας αγαπώ. Πολλά περισσότερα θα έρθουν σύντομα. Ευχαριστώ όλους τους fans της Eurovision για την απίστευτη εμπειρία».

Παράλληλα, δημοσιογράφοι περίμεναν την ελληνική αποστολή έξω από το ξενοδοχείο για μια δήλωση, αλλά μόλις  αντιλήφθηκαν τις τηλεοπτικές κάμερες, έκαναν μια παράκαμψη στη διαδρομή τους, βρίσκοντας την ευκαιρία, την ώρα που η Μαρία Κοζάκου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες να περάσουν γρήγορα τον Victor Vernicos στον χώρο διαμονής του. Το στιγμιότυπο προβλήθηκε στις πρωινές εκπομπές. 

Η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Ρήγου μετά τον αποκλεισμό 

Ούτε τον σκηνοθέτη της ελληνικής αποστολής, Κωνσταντίνο Ρήγο, δεν άφησαν να μιλήσει στις κάμερες μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στη Eurovision.

Γιώργος Λιάγκας: «Ξεφτιλιστήκαμε με το τραγούδι»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε, το πρωί της Παρασκευής (12/5), ο Γιώργος Λιάγκας, όταν οι συνεργάτες του διάλεξαν ως μουσική επιλογή στην έναρξη του «Πρωινού» το τραγούδι «What the say» από τον Victor Vernicos που δεν πέρασε στον τελικό της Eurovision 2023.

«Θα έπρεπε να ξεκινήσουμε λίγο πιο καλά ρε παιδιά! Βάλτε κάτι επιτυχημένο! Δεν καταλαβαίνω γιατί να ταυτιζόμαστε με την αποτυχία. Τι επιλογές είναι αυτές; Έλεος. Μέχρι τις 12.45 μαζί θα είμαστε, δεν ξεκινήσαμε καλά και ελπίζω να το στρώσουμε στην πορεία» ανέφερε αρχικά με χιούμορ ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Καλώς ή κακώς έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια να ασχολούμαστε και να την αγαπάμε τη Eurovision. Και όχι αδίκως, είναι χαρά. Είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός παγκοσμίως με πολύ μεγάλη τηλεθέαση και είναι ένα πολύ ωραίο προϊόν που δοκιμάζονται οι νέες τεχνολογίες. Ασχολούμαστε με τη Eurovision γιατί μας προσφέρει χαρά. Και όταν ξαφνικά μία ημέρα κάποιος ξυπνήσει και πει ότι δεν θα πάω να προσφέρω χαρά, αλλά θα πάω να αποκτήσω ποιοτικό άλλοθι και τελικά πετυχαίνει αυτό που είπαμε προχθές, να πάμε άπατοι!

Το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα, είναι αυτός που προβλέπει ότι θα πάει άπατο; Που δεν προβλέψαμε κάτι φοβερό, τι κάνει νιάου νιάου… Και δεν μιλάω για το παιδί, είναι ένα ταλαντούχο παιδί αλλά αυτοί που το επέλεξαν στην ΕΡΤ. Γίνανε όλα με διαφάνεια ή υπήρχαν και αδιαφανείς διαδικασίες; Και ξεφτιλιστήκαμε με το τραγούδι που δεν ήταν καλό. Λάθος επιλογή… Ήταν από τις λίγες φορές που μπήκαμε και μέσα, και θα το δείξουμε με στοιχεία» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eurovisionειδήσεις τώραΓιώργος Λιάγκαςeurovision 2023Victor VernicosΚωνσταντίνος Ρήγος