Lifestyle|15.05.2023 17:01

Ο Ντουέιν Τζόνσον εξομολογείται: Οι ληστείες όταν ήταν παιδί, οι τρεις φάσεις κατάθλιψης και το διαζύγιο - Τι ήταν αυτό που τον έσωσε

Newsroom

Ο Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne Johnson) εξομολογήθηκε τις «τρεις φάσεις κατάθλιψης» που έχει βιώσει στη ζωή του, με τη μία από αυτές να αφορά το χρονικό διάστημα μετά το διαζύγιό του. Όπως είπε, αυτό που τον έσωσε είναι οι τρεις κόρες του.

Ο «The Rock» είναι ευρύτερα γνωστός από την εποχή του ως επαγγελματίας παλαιστής και ως εξαιρετικά επιτυχημένος σταρ του κινηματογράφου. Όμως, αρχικά είχε όνειρα να επιλεγεί για το NFL, κάτι που δεν κατάφερε καθώς υπέστη έναν τραυματισμό στον ώμο. Αυτό τερμάτισε την καριέρα του.

Ο σταρ ήταν πάντα ανοιχτός σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον δρόμο προς την επιτυχία, ενώ στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί ακόμη και ότι συνήθιζε να κλέβει από ένα κατάστημα 7-Eleven όταν ήταν παιδί, όπως γράφει το Insider.

Οι τρεις περίοδοι κατάθλιψης

Μιλώντας στο podcast «The Pivot» την περασμένη εβδομάδα, ο Τζόνσον μίλησε για «τρεις περιόδους κατάθλιψης» στη ζωή του, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου μετά τον τραυματισμό του. Όπως εξήγησε: «Είχα περάσει δύο, τρεις περιόδους κατάθλιψης κατά τη διάρκεια των ετών -και εκείνη του ποδοσφαίρου ήταν μεγάλη».

Ο Τζόνσον συνέχισε λέγοντας ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει τι αντιμετώπιζε εκείνη τη στιγμή -απλά ήξερε ότι δεν ήθελε να είναι στο σχολείο εξαιτίας αυτού.

«Η πρώτη μου κρίση κατάθλιψης ήταν στο Μαϊάμι. Δεν ήθελα να πάω στο σχολείο. Ήμουν έτοιμος να φύγω. Έφυγα από το σχολείο. Δεν έδωσα εξετάσεις και απλά έφυγα», είπε. «Αλλά το ενδιαφέρον, εκείνη την εποχή, είναι ότι δεν ήξερα τι ήταν. Δεν ήξερα τι ήταν η ψυχική υγεία. Δεν ήξερα τι ήταν η κατάθλιψη. Απλά ήξερα ότι δεν ήθελα να είμαι εκεί. Δεν πήγαινα σε καμία από τις συναντήσεις της ομάδας. Δεν συμμετείχα σε τίποτα», συμπλήρωσε.

Ο σταρ ανέφερε εν συντομία ότι αισθάνθηκε παρόμοια μετά το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του, Ντάνι Γκαρσία, η οποία είναι επίσης μάνατζερ και συνεργάτης του.

«Χρόνια αργότερα, το πέρασα ξανά όταν πήρα διαζύγιο... Δεν ήξερα τι ήταν», είπε.

Ο Τζόνσον εξήγησε ότι όταν πέρασε άλλο ένα καταθλιπτικό επεισόδιο το 2017, ήξερε πώς να το χειριστεί και πώς να ζητήσει βοήθεια από τους γύρω του: «Χρόνια αργότερα, γύρω στο 2017 περίπου, το ξαναπέρασα. Ήξερα τι ήταν τότε. Και ευτυχώς, εκείνη την εποχή, είχα κάποιους φίλους στους οποίους μπορούσα να στηριχτώ και να πω: "Ξέρεις, αισθάνομαι λίγο ταραγμένος τώρα. Δίνω μια μικρή μάχη. Βλέπω λίγο γκρίζο και όχι το γαλάζιο"».

Αυτό που τον έσωσε

Ωστόσο, ο ηθοποιός τόνισε πως οι κόρες του, Simone Garcia Johnson, Jasmine Johnson και Tiana Gia Johnson ήταν αυτές που «τον έσωσαν».

«Αυτό που με έσωσε ήταν πραγματικά οι κόρες μου. Το ότι είμαι πατέρας κοριτσιών, αυτό ήταν η λύτρωση. Τις κοιτάζεις και συνειδητοποιείς: "Λοιπόν, αυτό είναι το νόημα"», υπογράμμισε στο τέλος ο ηθοποιός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

The RockΝτουέιν Τζόνσονκατάθλιψηειδήσεις τώραδιαζύγιο