Lifestyle|19.05.2023 11:06

Το συγκινητικό μήνυμα της Άντζελας Δημητρίου για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση - «Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου…»»

Newsroom

«Έφυγε» την Πέμπτη 18/5 από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Κακέτσης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του ενώ είχε νοσηλευτεί με εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων και καταστημάτων εστίασης και η γνωστή σε όλους «Νεράιδα» είχε γράψει ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα. Ωστόσο, ο άλλοτε ιδιοκτήτης της πέρασε μεγάλες δοκιμασίες τα τελευταία χρόνια με χρέη, με αποτέλεσμα τα μαγαζιά που διατηρούσε επί σειρά ετών στη μαρίνα Αλίμου να χαθούν.

Ο Στηβ Κακέτσης ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιό. Ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του γνωστού επιχειρηματία ήταν η Άντζελα Δημητρίου, για χάρη της οποίας χώρισε από την Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. (…) Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Άντζελα Δημητρίου το πρωί της Παρασκευής 19/5 ανήρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον Στηβ Κακέτση: «Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!».

 

«Έφυγε από τη ζωή ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα» έγραψε σε χθεσινό μήνυμά της η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άντζελα Δημητρίουθάνατοςειδήσεις τώραΣτηβ Κακέτσης