Lifestyle|22.05.2023 09:16

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το τρυφερό φιλί μετά από την «έντονη» συνομιλία και τις φήμες για προβλήματα στον γάμο τους

Newsroom

Κόντρα στις φήμες που κάνουν λόγο για «σύννεφα» στον γάμο τους η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) παραμένουν ερωτευμένοι, όπως φάνηκε από το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν, ενώ ψώνιζαν στο Μπέβερλι Χιλς το Σαββατοκύριακο.

Ο σταρ του «Air» και η τραγουδίστρια κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου ενώ έδωσαν ένα φιλί στους δρόμους της Καλιφόρνια το Σάββατο. Μαζί τους ήταν και τα 15χρονα δίδυμα της Lopez, Max και Emme, τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony.

 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, του οποίου η μόνιμα δυσαρεστημένη έκφραση έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες εβδομάδες, είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι το πρόσωπό του είναι καθαρά αποτέλεσμα γενετικής. «Ακούστε, έχω μια πολύ δυστυχισμένη όψη», είχε πει στον Jimmy Kimmel τον Μάρτιο.

Αυτή η «ξινή» έκφραση οδήγησε τους θαυμαστές να πιστέψουν ότι αυτός και η Lopez μπορεί να βρίσκονται στη μέση μιας διαμάχης, αφού η κάμερα κατέγραψε μια έντονη συνομιλία του ζευγαριού στο SUV τους νωρίτερα αυτό το μήνα.

Παρόλο που ένας αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι τσακωνόταν, μια πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six ότι απλά μιλούσαν. «Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι συζητούν και εκείνη τον ακούει. Είναι παραμυθάς και μπορεί να είναι ζωηρός όταν μιλάει», εξήγησε η πηγή.

Λίγες ημέρες αργότερα, οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι το ζευγάρι είχε άλλη μια έντονη συνομιλία στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας της Λόπεζ.

Ο Affleck φαινόταν ενοχλημένος ενώ έδειχνε με το δάχτυλό του την Lopez - οι εκφράσεις της οποίας έδειχναν ότι μπορεί να διαφωνούσαν για κάτι. Ωστόσο, ένας αναγνώστης χειλιών δήλωσε στην DailyMail.com ότι το ζευγάρι απλώς συζητούσε πριν ποζάρει για τους φωτογράφους στην εκδήλωση.

Μάλιστα είπε ότι η τραγουδίστρια φάνηκε να ρωτάει τον Άφλεκ «αν το βαθύ ντεκολτέ της δείχνει υπερβολικό», με εκείνον να της απαντά ότι «είναι όμορφη».

Το ζευγάρι βρέθηκε επίσης στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων όταν ο Affleck χτύπησε την πόρτα τους αυτοκινήτου αφού η σύζυγός του έκατσε στη θέση του συνοδηγού. Ωστόσο, το βίντεο από το περιστατικό έδειξε ότι ο ηθοποιός του «Good Will Hunting» ήταν θυμωμένος με τους παπαράτσι και όχι με τη σύζυγό του.

ηθοποιόςΤζένιφερ Λόπεζειδήσεις τώραΜπεν Άφλεκ