Lifestyle|12.03.2019 15:06

Φαίη Σκορδά: Οι Έλληνες καλλιτέχνες με σνομπάρουν (vid)

Newsroom

Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε η Πέννυ Μπαλτατζή στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά για πρώτη φορά ξέσπασε για τους Έλληνες τραγουδιστές, που τους καλεί στην εκπομπή της και αυτοί δεν δέχονται να πάνε. 

«Το θεωρώ πολύ πεζό και λίγο να κάτσω να υπερασπιστώ μια εκπομπή που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ποιους καλεσμένους είχε και δεν κάνω πλάκα σε αυτό. Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θα κάτσω να δικαιολογηθώ, δεν το κάνω ποτέ μου. Γενικά όμως, υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι υπηρετούν ένα πιο εναλλακτικό κομμάτι τραγουδιών και λένε "Εγώ δεν θα πάω σε οποιαδήποτε εκπομπή"», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

«Τα μεγάλα ονόματα δεν καταδέχονται να πάνε σε πρωινές εκπομπές. Τι είναι εδώ; Είναι κρεματόριο που τους σφάζουμε; Τι είναι εδώ; Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα μεγάλα ονόματα δεν πηγαίνουν στις πρωινές εκπομπές για συνέντευξη», συμπλήρωσε ο Άρης Καβατζίκης με την παρουσιάστρια να ανταπαντά: 

«Τώρα θες να το αναλύσουμε αυτό; Θες να σου πω ονόματα που ερχόντουσαν κάθε μέρα και μετά από δύο χρόνια λένε "πάω μόνο στον Σπύρο Παπαδόπουλο;"». 

 

Λίγη ώρα μετά, η Φαίη Σκορδά επανήλθε στο θέμα αποκαλύπτοντας: «Μη θυμηθώ για μια μεγάλη τραγουδίστρια. Δέκα μέρες μας είχε… Δηλαδή καλύτερα ποτέ! Πάλι καλά που δεν μας είχε γράψει να λέμε «εισπνοή – εκπνοή». Πολύ καλή η συνέντευξη αλλά δεν μπορείς να έρχεσαι και να ελέγχεις και με τι απορρυπαντικό καθαρίζουμε το πάτωμα! Έχει τύχει και το θεϊκό, λόγω κάποιων συνθηκών δεν μπορούσαμε να βγάλουμε συνέντευξη. Κάποιος ήταν λίγο…».

 
ΠρωινόκαλλιτέχνεςΦαίη ΣκορδάΑΝΤ1