Lifestyle|29.05.2023 16:23

Phillip Schofield: Παραδέχτηκε σχέση με νεότερο άνδρα, υπάλληλο του ITV - Οι νέες δηλώσεις του περί «τοξικότητας»

Newsroom

Έχουν περάσει τρεις ημέρες από την τελευταία φορά που ακούσαμε νέα από τον Phillip Schofield, μετά την παραδοχή του ότι είχε κάνει σχέση με έναν πολύ νεότερο άνδρα, υπάλληλο του ITV, ενώ ήταν ο ίδιος παντρεμένος. Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί εντελώς από το κανάλι.

Τώρα, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής έρχεται να σπάσει τη σιωπή του με μια νέα δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Τώρα που δεν εργάζομαι πλέον στο @thismorning, είμαι ελεύθερος να πω αυτό» γράφει. «Ελπίζω να έχετε παρατηρήσει ότι είναι πάντα η ίδια ομάδα ανθρώπων με μνησικακία εναντίον μου ή της εκπομπής και φαίνεται να έχει την πιο δυνατή φωνή». 

Ο 61χρονος έσπευσε αργότερα να συμπληρώσει μερικά πολύ όμορφα λόγια για την ομάδα που είχε στη δημοφιλή πρωινή εκπομπή. «Είναι η καλύτερη εκπομπή για να δουλέψεις, με τους καλύτερους ανθρώπους. Όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν εκεί δεν υπήρχε καμία τοξικότητα. Αν θέλετε, μπορείτε να ακούσετε αυτές τις επίμονα δυνατές φωνές. Αλλά οι χιλιάδες καλεσμένοι κατά τη διάρκεια του έτους, οι χιλιάδες υπάλληλοι και συνεργεία, οι εκατοντάδες παρουσιαστές και συνεργάτες γνωρίζουν ότι ΕΙΝΑΙ μια οικογένεια υπέροχων, ταλαντούχων, ευγενικών, σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων». 

 

Η εξομολόγηση - βόμβα του Φίλιπ συγκλόνισε τον κόσμο της showbiz και αναστάτωσε πολλούς συναδέλφους του. Η σχέση με τον νεαρό άνδρα αφορά την περίοδο πριν ο παρουσιαστής αποκαλύψει δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος και ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με τη σύζυγό του Stephanie Lowe.

Η αποχώρηση του Schofield από το «This Morning» ήρθε μετά από εβδομάδες φημών για ρήξη με τη συμπαρουσιάστριά του, Holly Willoughby, η οποία εξομολογήθηκε ότι αισθάνθηκε πληγωμένη. Δημοσιεύοντας, μάλιστα η ίδια ένα InstaStory, αποκάλυψε για τον Schofield ότι της είπε ψέματα. «Χρειάστηκε χρόνος για να επεξεργαστώ τα χθεσινά νέα. Όταν πρωτοεμφανίστηκαν δημοσιεύματα γι' αυτή τη σχέση, ρώτησα απευθείας τον Φίλιπ αν αυτό ήταν αλήθεια και μου είπε ότι δεν ήταν. Ήταν πολύ οδυνηρό ν' ανακαλύψω ότι αυτό ήταν ψέμα». 

 

«Λυπάμαι βαθύτατα»

Ο Φίλιπ ομολόγησε τη σχέση του με τον νεαρό άνδρα την περασμένη Παρασκευή σε μια μακροσκελή δήλωση που δημοσιεύτηκε στη MailOnline. Στη δήλωσή του, ο Schofield υπογραμμίζει ότι «λυπάται βαθύτατα» που είπε ψέματα για τη σχέση του στο ITV, στους συναδέλφους, στους φίλους και στους ατζέντηδές του. «Είχα μια συναινετική σχέση με έναν νεότερο άνδρα συνάδελφο στο This Morning» αναφέρει.

Ακόμα προσθέτει: «Αντίθετα με τις εικασίες, ενώ γνώρισα τον άνδρα από όταν ήταν έφηβος και μου ζητήθηκε να τον βοηθήσω να μπει στην τηλεόραση, μόνο αφότου άρχισε να εργάζεται στην εκπομπή μετατράπηκε σε κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία. Αυτή η σχέση ήταν απερίσκεπτη, αλλά όχι παράνομη. Τώρα έχει τελειώσει».

 

Το ITV εξέδωσε επίσης δηλώσεις μετά την ομολογία του Φίλιπ για τη σχέση του, λέγοντας ότι η εταιρία ήταν «βαθιά απογοητευμένη» από την «παραδοχή της απάτης» του 61χρονου. Το κανάλι δήλωσε επίσης ότι είχε προβεί σ' έρευνα κατά την περίοδο της σχέσης, αλλά και οι δύο πλευρές την είχαν «αρνηθεί».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

παρουσιαστήςειδήσεις τώρασχέση